Ferrari Enzo

Luni, 03 Octombrie 2011 | O lume nebuna

GALERIE FOTO: Ferrari Enzo, abandonat într-o parcare din Dubai

Dubai rămâne un oraş al contrastelor. Într-o parcare prăfuită de lângă celebrul oraş, un Ferrari Enzo zace uitat de lume, printre alte maşini banale.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Video

Paris: 11 supercaruri exotice confiscate de poliţia franceză

Poliţia pariziană a confiscat 11 supercaruri aparţinând fiului preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Printre ele s-au numărat două Bugatti Veyron, un Ferrari Enzo şi un Rolls Royce.
Marti, 09 August 2011 | General

Lista celor 20 de maşini exotice pe care Sultanul din Brunei le vinde

Sultanul din Brunei a decis să se despartă de o parte din colecţia sa de maşini exotice, pentru a face loc unor modele noi. Au fost scoase la vânzare exemplare noi de Ferrari, Lamborghini sau Mercedes.
Luni, 18 Aprilie 2011 | Modele noi

Bugatti Veyron, sursă de inspiraţie pentru viitorul Ferrari Enzo

Viitorul Ferrari Enzo va fi nevoit să revoluţioneze segmentul supercarurilor, urmând să fie un exemplu de inginerie, aşa cum este în prezent Bugatti Veyron.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: "Liniuţă" între Ferrari Enzo EDO şi un avion de vânătoare

Cine câştigă în lupta aparent inegală dintre un ferrari Enzo tunat de EDO Competition şi un avion de vânătoare McDonnell Douglas CF-18 Hornet?
Miercuri, 04 August 2010 | General

Sultanul din Brunei scoate la vânzare un Ferrari F50 de colecţie

Celebrul sultan din Brunei încearcă să elibereze un loc în interiorul colecţiei lui de maşini exclusiviste şi scoate la vânzare unul din cele două exemplare Ferrari F50 cu volan pe dreapta.
Luni, 24 Mai 2010 | Tehnologie

Ferrari: "Facem hibrizi pentru a putea continua cu V12"

Amedeo Felisa şi Stephan Winkelmann, şefii Ferrari respectiv Lamborghini, au declarat că nu se grăbesc să introducă turbocompresoare pe motoarele V12.
Vineri, 07 Mai 2010 | Modele noi

Ferrari: Viitorul Enzo va fi animat de un motor V8 bi-turbo

Amedeo Felissa, presedintele Calutului cabrat, a vorbit intr-un interviu recent despre urmasul lui Enzo si despre decizia Ferrari de a nu folosi pe toate modelele sale fibra de carbon.
Vineri, 05 Februarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Ferrari confirma versiunea 599 GTO si urmasul lui Enzo

Ferrari a anuntat oficial, prin vocea directorului Amedeo Felisa, ca va da nastere unei versiuni de performanta 599 GTO, unei variante decapotabile 458 Spyder si unui supercar capabil sa calce pe urmele lui Enzo.
Marti, 22 Decembrie 2009 | Tuning

Gemballa a creat un kit de tuning pentru Ferrari Enzo

Ferrari Enzo a primit inca un kit de tuning, de data aceasta de la specialistii germani in modificarea modelelor Porsche - cei de la Gemballa.
Duminica, 20 Decembrie 2009 | Modele noi

Viitorul Ferrari Enzo ar putea primi un motor V8

Noua generatie a lui Ferrari Enzo ar putea avea sub capota un propulsor V8 care sa livreze 710 cai putere.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Modele noi

Ferrari pregateste un rival pentru Veyron si Reventon

Ferrari va lansa in 2012 un supercar capabil rivalizeze cu Lamborghini reventon si Bugatti Veyron. Modelul ar urma sa cantareasca doar 1000 de kilograme si sa dezvolte 700 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | General

Beetle si Prius, in lista celor mai urate 50 de masini din lume

Jurnalistii americani de la Business Week au realizat o lista cu cele mai urate masini produse in ultimii 50 de ani. Volkswagen Beetle, Toyota Prius sau Tata Nano sunt doar cateva din automobilele amintite de americani.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Modele noi

Noble anunta un supercar de 650 de cai, mai ieftin decat Enzo

Britanicul Lee Noble anunta ca intentioneaza sa lanseze un supercar de 650 de cai putere, a carui versiune de top ar urma sa coste sub 110.000 de euro.
Joi, 15 Octombrie 2009 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le stiai despre... Ferrari

Constructorul italian de supercar-uri Ferrari este in centrul atentiei in episodul din aceasta saptamana al seriei "Stiati ca".
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Modele noi

Ferrari va lansa pana in 2015 alte trei supercaruri

Presedintele Ferrari a declarat intr-un interviu recent ca succesorii modelelor 612 Scaglietii si Enzo vor sosi pe piata in 2012. Si 599 GTB Fiorano va avea un urmas, insa acesta va debuta in 2015.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Concepte

Germanii au creat un rival electric pentru Ferrari Enzo

Germanii de la E-Wolf au anuntat ca vor crea un supercar electric care va rivaliza modelul Ferrari Enzo. Acesta are o masa de 907 kg si este echipat cu patru motoare electrice care dezvolta 544 CP.

Tag-uri similare

Ferrari, tuning, Toyota Prius, BMW Seria 7, Ferrari 458 Italia, Volkswagen Beetle, Tata Nano, Toyota Rav4, Ferrari Enzo, Enzo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru