Toyota Rav4

Luni, 08 Mai 2023 | Industrie

Toyota RAV4, cea mai vândută mașină din lume în 2022

Potrivit datelor furnizate de Jato Dynamics, Toyota RAV4 a fost, în 2022, cel mai vândut automobil din lume. Pe podium au mai urcat Toyota Corolla (sedan) și Tesla Model Y.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește o nouă generație pentru RAV4: lansare în 2024

Potrivit unor informații noi, următoarea generație a SUV-ului Toyota RAV4 ar urma să fie lansată în 2024. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu actuala generație și va avea motorizări hibride în mare parte.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota RAV4: sistem multimedia nou, cu ecran de 10.5 inch și afișaj digital nou

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru RAV4. Cea mai importantă noutate este sistemul multimedia nou, cu un ecran de 10.5 inch, plus un afișaj digital nou pentru instrumentarul de bord. Noul RAV4 vine și cu o culoare nouă, precum și funcții de la distanță noi și sisteme de siguranță îmbunătățite.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre Toyota RAV4 plug-in hybrid: autonomie electrică de până la 75 de kilometri și 0-100 km/h în doar 6 secunde

Toyota RAV4 plug-in hybrid propune o autonomie electrică în regim mixt de până la 75 de kilometri. În oraș, niponii spun că SUV-ul poate rula fără emisii până la 98 de kilometri.
Duminica, 02 August 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota lansează RAV4 Hybrid Black Edition: versiune specială vopsită complet în negru

Toyota a publicat primele imagini și informații referitoare la RAV4 Hybrid Black Edition. Versiunea specială pregătită de constructorul nipon propune o caroserie vopsită complet în negru. Ediția poate fi deja comandată, livrările urmând să înceapă din luna octombrie.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Suzuki lansează SUV-ul Across: modelul are la bază actuala generație Toyota RAV4 și va fi disponibil în Europa doar în versiune plug-in hybrid

Suzuki a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Across. SUV-ul are la bază actuala generație Toyota RAV4 și va fi disponibil în Europa începând cu această toamnă. Niponii au pregătit un sistem plug-in hybrid cu trei motoare și autonomie electrică de până la 75 de kilometri.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Economic

Toyota RAV4 a depășit pragul de 10 milioane de unități vândute la nivel global: performanța, atinsă la 26 de ani de la lansare

Toyota RAV4 a depășit pragul de 10 milioane de unități vândute la nivel global de la lansarea din 1994. Cea mai mare piață pentru SUV-ul compact este Statele Unite, în timp ce două milioane de unități au fost vândute în Europa.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Industrie

Toyota Corolla a fost cea mai vândută mașină din lume în prima jumătate a anului: RAV4 și Honda Civic completează podiumul integral japonez

Toyota Corolla ocupă prima poziție în topul celor mai vândute mașini din lume în prima jumătate a anului cu aproape 515.000 de unități și este urmată la mare distanță de Toyota RAV4 și Honda Civic.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Industrie

Toyota și Suzuki negociază un nou parteneriat: Toyota ar putea folosi motoarele rivalilor, iar Suzuki ar putea dezvolta hibrizi bazați pe RAV4 și Corolla Wagon

Toyota intenționează să folosească motoare Suzuki, în timp ce Suzuki ar putea dezvolta modele hibride pe baza platformelor folosite de RAV4 și Corolla Wagon.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Toyota RAV4 Hybrid a sosit în Europa: motor pe benzină de 2.5 litri și 222 de cai putere

Toyota a prezentat versiunea europeană a lui RAV4 Hybrid, echipat cu un motor pe benzină de 2.5 litri și 222 de cai putere. În ofertă va exista și un RAV4 clasic cu motor pe benzină de 2.0 litri.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

Toyota a renunțat la producția lui RAV4 cu propulsie diesel: SUV-ul poate fi cumpărat doar cu motor pe benzină sau sistem hibrid

Toyota a confirmat că RAV4 nu se mai produce în versiunea cu motor diesel, ca parte a planurilor constructorului de a renunța la acest tip de propulsie pe aproape toate modelele comercializate în Europa.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Noua generație Toyota RAV4 debutează la New York: design agresiv și performanță sporită în off-road

Noua generație Toyota RAV4 și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la New York. SUV-ul japonez are acum un design mai agresiv și promite abilități mai bune în off-road.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Martie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Toyota RAV4: SUV-ul japonez se lansează în 28 martie

Toyota a publicat primul teaser care anticipează lansarea noii generații a SUV-ului RAV4, care va avea loc în 28 martie cu ocazia Salonului Auto de la New York.
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | Intern

Toyota RAV4, cel mai popular SUV al japonezilor, a primit un facelift și prețuri pentru România: start de la 26.000 de euro

Toyota a publicat prețurile noului RAV4 facelift pe piața din România. Popularul crossoer vine cu o mulțime de tehnologii noi și, în premieră absolută, cu o versiune hibridă.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Modele noi

Toyota RAV4 facelift lansat oficial alături de versiunea sa hibridă

Toyota a dezvăluit dincolo de Atlantic, la Salonului de la New York, faceliftul actualului RAV4 şi prima versiune hibridă a acestuia. Ea promite performanţe mai bune decât versiunile standard ale lui RAV4.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Cele mai vândute SUV-uri mici şi compacte din Europa: Nissan Qashqai şi Renault Captur domină clasamentele

SUV-urile compacte şi mici de volum sunt în vogă în Europa. Analizăm astăzi clasamentul vânzărilor acestor modele pe piaţa europeană şi vedem care sunt cele mai vândute maşini de pe Continent.
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Toyota C-HR Concept, prototipul din care se va naşte un frate mai mic al lui RAV4

Toyota a publicat o imagine teaser a conceptului C-HR, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Acesta prefigurează un SUV mai mic decât RAV4 în gama japonezilor.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Modele noi

Tesla şi Toyota ar putea colabora pentru o nouă maşină electrică

După ce au dezvoltat împreună o versiune electrică a vechii generaţii RAV4, Toyota şi Tesla au în plan un nou proiect important, o nouă maşină cu emisii zero.
Miercuri, 05 Februarie 2014 | Feature

Maşini de poveste: 20 de ani de Toyota RAV4, pionierul crossoverelor

Toyota sărbătoreşte în 2014 două decenii de la debutul primului RAV4. Modelul japonez a fost un adevărat pionier, fiind responsabil pentru naşterea unui nou segment, cel al SUV-urilor compacte.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.

Tag-uri similare

Toyota, China, recall, Toyota Prius, BMW Seria 7, recall Toyota, vanzari Toyota, Volkswagen Beetle, Tata Nano, Toyota Rav4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru