Toyota lansează RAV4 Hybrid Black Edition: versiune specială vopsită complet în negru

de Cornel Șocariciu
Duminica, 02.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat primele imagini și informații referitoare la RAV4 Hybrid Black Edition. Versiunea specială pregătită de constructorul nipon propune o caroserie vopsită complet în negru. Ediția poate fi deja comandată, livrările urmând să înceapă din luna octombrie.

Versiunea europeană a actualului SUV Toyota RAV4 Hybrid a fost prezentată în 2018 în cadrul Salonului Auto de la Paris. Acum, modelul constructorului nipon dezvoltat pe platforma TNGA primește o versiune specială: RAV4 Hybrid Black Edition.

După cum sugerează și numele noii ediții speciale, SUV-ul nipon va fi vopsit în negru. Spre deosebire de restul variantelor de până acum, jantele de 19 inch, grila frontală, ramele prizelor de aer, elementele de protecție de la nivelul spoilerelor și pragurile laterale sunt vopsite în negru. Doar logo-ul Toyota și terminațiile sistemului de evacuare sunt cromate.

Aceeași nuanță a fost aleasă și pentru interior. Niponii introduc o tapițerie neagră din piele sintetică cusută cu ață gri și un plafon negru. Printre altele, ediția specială va fi echipată standard cu următoarele: Digital rear-view mirror, un sistem audio cu nouă incinte semnat de JBL, încărcare wireless pentru telefoanele mobile, un sistem de camere video la 360 de grade și un sistem inteligent de asistență la parcare.

De asemenea, SUV-ul nipon plusează cu pachetul Toyota Safety Sense și cu un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Conform oficialilor Toyota, noul RAV4 Hybrid Black Edition este disponibil pentru comandă, livrările urmând să înceapă în luna octombrie.

Comentarii (1)

  • Miorițu`
    Oricât de la modă o fi acum culoarea negru-dric, eu, de câte ori văd o asfel de mașină, îmi închipui că este condusă de un cocalar grobian care se crede gangster.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru