SUV Toyota

Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește o nouă generație pentru RAV4: lansare în 2024

Potrivit unor informații noi, următoarea generație a SUV-ului Toyota RAV4 ar urma să fie lansată în 2024. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu actuala generație și va avea motorizări hibride în mare parte.
Joi, 09 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Toyota Grand Highlander: o variantă cu și mai mult spațiu interior

Toyota a lansat oficial noul model Grand Highlander, versiunea alungită a SUV-ului de clasă mare. Noul model debutează pe piața americană cu 3 rânduri de scaune și 3 motoare diferite de până la 362 de cai putere.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre Toyota RAV4 plug-in hybrid: autonomie electrică de până la 75 de kilometri și 0-100 km/h în doar 6 secunde

Toyota RAV4 plug-in hybrid propune o autonomie electrică în regim mixt de până la 75 de kilometri. În oraș, niponii spun că SUV-ul poate rula fără emisii până la 98 de kilometri.
Luni, 31 August 2020 | Modele noi

Divizia Gazoo Racing oferă accesorii pentru Toyota Yaris Cross: sistem de evacuare cu terminații duble și protecții suplimentare

Divizia Gazoo Racing a pregătit câteva accesorii opționale pentru Yaris Cross. SUV-ul este disponibil deja pe piața din Japonia și poate fi comandat cu protecții suplimentare pentru spoilerul frontal și portiere, dar și cu un sistem de evacuare cu două terminații.
Duminica, 02 August 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota lansează RAV4 Hybrid Black Edition: versiune specială vopsită complet în negru

Toyota a publicat primele imagini și informații referitoare la RAV4 Hybrid Black Edition. Versiunea specială pregătită de constructorul nipon propune o caroserie vopsită complet în negru. Ediția poate fi deja comandată, livrările urmând să înceapă din luna octombrie.
Joi, 09 Iulie 2020 | Modele noi

Toyota lansează noul Corolla Cross: SUV-ul a fost prezentat în Thailanda și este disponibil și în versiune hibrid cu 122 CP

Toyota a prezentat noul Corolla Cross pe piața din Thailanda. Noul SUV va fi poziționat între C-HR și RAV4, iar în perioada următoare va fi disponibil și pe alte piețe.
Luni, 11 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota lansează Highlander în Europa: SUV-ul cu șapte locuri va avea doar versiune cu sistem hibrid de propulsie

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea europeană a SUV-ului Highlander. Modelul niponilor va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor și va fi oferit în configurație cu șapte locuri și motorizare hibrid.
Marti, 05 Mai 2020 | General

Toyota C-HR by Karl Lagerfeld: ediția specială a SUV-ului va fi disponibilă doar pe piața din Thailanda

Divizia Toyota din Thailanda a prezentat ediția specială C-HR by Karl Lagerfeld. SUV-ul propune o caroserie vopsită în două nuanțe și un interior cu accesorii speciale.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota a prezentat noul Yaris Cross: modelul producătorului nipon are tracțiune integrală și sistem hibrid de propulsie

Toyota a publicat primele fotografii și informații referitoare la noul Yaris Cross. SUV-ul de clasă mică va fi disponibil începând cu vara anului viitor și va fi echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Niponii vor oferi și o variantă cu tracțiune integrală.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota ar putea lansa noul SUV de clasă mică în 23 aprilie: modelul va avea la bază arhitectura lui Yaris

Toyota pregătește un SUV de clasă mică dedicat pieței din Europa. Conform surselor, modelul ar urma să fie prezentat în 23 aprilie.
Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Toyota amână lansarea noului SUV subcompact: modelul ar fi trebuit prezentat la Salonul Auto de la Geneva

Toyota va amâna cu câteva săptămâni sau luni prezentarea oficială a noului SUV subcompact pentru piața europeană, ca urmare a anularii Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 13 Februarie 2020 | Modele noi

Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru C-HR: SUV-ul va miza pe motorul cu trei cilindri de 1.6 litri

SUV-ul de performanță Toyota GR C-HR ar putea fi lansat în următorii doi ani. Conform surselor apropiate companiei, modelul va fi echipat cu motorul turbo de 1.6 litri cu trei cilindri. Pe Hot Hatch-ul GR Yaris, unitatea dezvoltă 261 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi

Toyota pregătește un nou SUV: modelul va avea la bază platforma lui Yaris și va fi prezentat în a doua parte a anului curent

Toyota va lansa un SUV de segment B în a doua jumătatea a anului curent. Modelul va avea la bază platforma lui Yaris, iar sistemele de propulsie vor fi împrumutate tot de pe hatchback-ul de clasă mică.
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Toyota C-HR Concept, prototipul din care se va naşte un frate mai mic al lui RAV4

Toyota a publicat o imagine teaser a conceptului C-HR, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Acesta prefigurează un SUV mai mic decât RAV4 în gama japonezilor.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Siguranta

Toyota testeaza toate SUV-urile sale la nivel mondial

Japonezii de la Toyota vor testa sistemul ESP si comportamentul intregii game de SUV-uri pe care o au la vanzare la nivel global pentru a reconfirma siguranta modelelor pe care le construiesc.

Tag-uri similare

Toyota, Lexus, SUV, recall Toyota, SUV Toyota, siguranta Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru