Divizia Gazoo Racing oferă accesorii pentru Toyota Yaris Cross: sistem de evacuare cu terminații duble și protecții suplimentare

de Cornel Șocariciu
Luni, 31.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Gazoo Racing a pregătit câteva accesorii opționale pentru Yaris Cross. SUV-ul este disponibil deja pe piața din Japonia și poate fi comandat cu protecții suplimentare pentru spoilerul frontal și portiere, dar și cu un sistem de evacuare cu două terminații.

La finalul lunii aprilie, Toyota a publicat primele imagini și informații referitoare la noul Yaris Cross. SUV-ul de clasă mică poate fi deja comandat pe piața din Japonia, în timp ce pentru piața din Europa, comenzile vor fi deschise în vara anului viitor.

Acum, divizia de performanță Gazoo Racing a introdus o serie de accesorii speciale pentru noul Yaris Cross. În catalogul pregătit pentru piața din Japonia, Gazoo Racing a introdus jante din aliaj cu diametrul de 18 inch vopsite în negru, un sistem de evacuare cu două terminații și geamuri fumurii.

De asemenea, niponii propun apărători de noroi vopsite în negru sau roșu, și un set de protecții speciale din plastic pentru spoilerul frontal. Portierele laterale pot fi și ele comandate cu protecții suplimentare din plastic, în timp ce suportul pentru numărul de înmatriculare este disponibil din fibră de carbon.

Reprezentanții Toyota nu menționează dacă aceste accesorii vor fi introduse și pe versiunea europeană a SUV-ului de clasă mică.

Toyota Yaris Cross va putea fi echipat doar cu sistemul hibrid de propulsie benzină+electric de 116 cai putere.

Conform zvonurilor, divizia Gazoo Racing pregătește o versiune de performanță a noului SUV, însă nu există detalii cu privire la motorizarea folosită.

Via | Toyota | Motor1

Comentarii (1)

  • Adrian
    Aoleu! Oribile accesoriile alea! Aparatorile alea de noroi stil WRC, zici ca sunt facute din lemn in Vitan.
    Arata mult mai bine fara aceste accesorii.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru