Feedback

Yaris

Luni, 31 August | Modele noi

Divizia Gazoo Racing oferă accesorii pentru Toyota Yaris Cross: sistem de evacuare cu terminații duble și protecții suplimentare

Divizia Gazoo Racing a pregătit câteva accesorii opționale pentru Yaris Cross. SUV-ul este disponibil deja pe piața din Japonia și poate fi comandat cu protecții suplimentare pentru spoilerul frontal și portiere, dar și cu un sistem de evacuare cu două terminații.
Miercuri, 03 Iunie | Industrie

Toyota a demarat producția noului motor pe benzină de 1.5 litri la uzina din Polonia: propulsorul este parte componentă a sistemului hibrid folosit pe Yaris și Yaris Cross

Uzina Toyota din Jelcz-Laskowice, Polonia, a început producția motorului pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri. Propulsorul face parte din sistemul hibrid de propulsie pregătit de constructorul nipon pentru noile Yaris și Yaris Cross.
Marti, 02 Iunie | Modele noi

Toyota GR Yaris primește o versiune cu roți motrice față și motor de 1.5 litri cu 120 CP: varianta va fi comercializată doar pe piața din Japonia

Toyota introduce pe piața din Japonia o versiune nouă pentru GR Yaris. Modelul va putea fi comandat cu un motor de 1.5 litri cu 120 de cai putere cuplat la o transmisie CVT.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul niponilor va avea tracțiune integrală și va fi expus în 17 noiembrie

Toyota a publicat o imagine teaser cu viitorul Hot Hatch Yaris GR-4. Modelul va fi expus în Australia în 17 noiembrie și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Toyota Yaris va primi mai multe versiuni de performanță: GR Sport și GRMN rămân pe lista japonezilor

Toyota va lansa mai multe versiuni de performanță pentru noua generație Yaris, iar printre acestea se vor afla, cel mai probabil, GR Sport și GRMN, pe lângă o versiune mai puternică apropiată de cea dedicată Campionatului Mondial de Raliuri.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

Toyota prezintă noua generație Yaris: design modern, dimensiuni mai mici, platformă nouă și sistem hibrid de 1.5 litri

Toyota a publicat primele imagini cu noua generație Yaris, care primește un design modern, dimensiuni mai mici, o platformă nouă și un sistem hibrid cu motor pe benzină de 1.5 litri. Japonezii nu oferă însă date tehnice despre motorizări.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Toyota Yaris au "scăpat" pe internet: hatchback-ul subcompact va fi disponibil pe piață din 2020

Trei imagini cu designul exterior al noii generații Toyota Yaris au apărut pe internet înainte de lansarea oficială. Cel mai probabil, modelul japonez va utiliza noua platformă GA-B dedicată modelelor de dimensiuni mici.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

După GTI, ST și RS, ne vom obișnui cu GRMN: noul Toyota Yaris GRMN va oferi "peste 210 CP" și este cel mai puternic Yaris din istorie (Update foto)

Toyota a decis să-și boteze noul "copil sportiv" cu un acronim cu care piața europeană nu este familiarizată. Noul Yaris GRMN va fi rivalul direct al unor modele precum Clio RS, Fiesta ST și Polo GTI.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris: modelul primește un motor pe benzină de 1.5 litri și 111 CP cu sistem de evacuare cu răcire pe apă

Noua generație Toyota Yaris va beneficia de un motor aspirat de 1.5 litri care generează 111 cai putere. În plus, japonezii introduc un sistem de evacuare cu răcire pe apă care îmbunătățește consumul de carburant.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | GENEVA 2017

Atac frontal la Clio RS și Fiesta ST: noua generație Toyota Yaris vine cu o versiune de 210 CP

Toyota va lansa în 2017 cea de-a patra generație Yaris, model pe care marca niponă îl va deriva implicit într-o versiune sport de 210 CP.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai accesibile maşini hibride şi electrice de pe piața românească

Publicul devine din ce în ce mai conştient de importanţa unui automobil cât mai prietenos cu mediul înconjurător. De aceea am decis să strângem în acelaşi loc cele mai accesibile modele hibrid şi electrice de pe piaţa românească.
Marti, 14 August 2012 | Motorsport

Toyota Yaris R1A, versiunea de raliu a subcompactei nipone

Toyota a dezvoltat o versiune de raliu a lui Yaris, destinată piloţilor cu un buget restrâns. Yaris R1A costă 22.500 de euro fără taxe şi montaj.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Iunie 2012 | WRC

Toyota vrea să revină în WRC în 2014 cu o maşină bazată pe Yaris

Toyota a dezvăluit că vrea să revină în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2014 cu o maşină bazată pe modelul Yaris.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Modele noi

Toyota a început în Franţa producţia noului Yaris Hybrid

Cea mai economică versiune a lui Toyota Yaris a început să fie produsă la uzina Toyota din Valenciennes, Franţa. Yaris Hybrid promite un consum mediu de 3.5 litri/100 km.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Industrie

Toyota a produs două milioane de Yaris-uri

Toyota Yaris a ajuns la exemplarul cu numărul 2.000.000. Modelul aniversar a fost construit de uzina din Valenciennes, Franţa.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Modele noi

Toyota a început producţia noului Yaris

Uzina Toyota din Valenciennes a început producţia celei de-a treia generaţii a lui Yaris. Modelul prezintă un aspect mai european şi mai agresiv, care ar trebui să-l facă mai popular în rândul clienţilor de pe bătrânul continent.
Marti, 28 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Toyota Yaris cu trei uşi, lansat în Australia

Salonul Auto de la Melbourne va fi gazda lansării versiunii cu trei uşi ale celei mai noi generaşii Toyota Yaris. Aceasta câştigă caracter.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Toyota Yaris!

Toyota a prezentat primele imagini oficiale ale noului Yaris. Modelul vine cu un aspect mai agresiv, ce promite să-i schimbe imaginea în segmentul său.
Joi, 12 Mai 2011 | Intern

Caravana Toyota Experience 2011 demarează pe 14 mai

Pasionaţii Toyota din România vor putea lua parte la ediţia 2011 a Caravanei Toyota. Aceasta vizează un total de 17 oraşe şi este derulată în două etape. Primii clienţi "vizitaţi" de caravană vor fi cei din Iaşi.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Industrie

Cinci fabrici Toyota din Europa opresc temporar producţia în lipsă de piese

A venit rândul fabricilor Toyota din Europa să fie afectată de imposibilitatea furnizorilor japonezi de a le oferi piese în urma evenimentelor petrecute în luna martie. Cinci fabrici Toyota din Europa vor fi închise timp de opt zile.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru