Yaris

Luni, 25 Septembrie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește îmbunătățiri pentru GR Yaris: motor mai puternic și cutie automată

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Toyota ar urma să lanseze o versiune actualizată a hot hatch-ului GR Yaris. Printre noutăți se anunță un motor mai puternic, de 300 de cai putere, precum și o cutie automată cu 8 trepte, printre altele.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris: mai multă putere, instrumentar digital nou și sisteme de siguranță noi

Toyota a adus o serie de actualizări importante pentru modelul său de clasă subcompactă Yaris. Noul model primește acum un motor hibrid mai puternic, precum și mai multă tehnologie la bord, sisteme de siguranță noi și o nouă ediție specială.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | CNR

PREMIERĂ: Primul Toyota GR Yaris care va alerga în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul format din pilotul Cătălin Ienășel și navigatorul Adrian Diaconescu va concura în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri cu primul Toyota GR Yaris din România pregătit pentru competiție. Această mașină va concura și în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Industrie

Toyota a construit 10 milioane de exemplare Yaris

Toyota Yaris a ajuns la un prag special: 10 milioane de exemplare produse cei 25 de ani de activitate. Este al șaselea model al mărcii japoneze care depășește acest prag.
Joi, 11 August 2022 | Modele noi

Toyota prezintă noul Yaris Ativ. În Europa ar fi un rival pentru Dacia Logan

Toyota a prezentat noul Yaris Ativ în Thailanda. Sedanul este construit în această țară, dar urmează să fie exportat în alte 35 de piețe emergente. Dacă s-ar vinde în Europa ar fi un rival pentru Dacia Logan.
Sambata, 19 Februarie 2022 | Modele noi

Toyota lansează ediția specială Yaris GR Sport GT7 Edition. În pachet este inclus un PS5 și Gran Turismo 7

Constructorul japonez a lansat o ediție limitată Yaris GR Sport GT7 Edition. Cei care vor cumpăra mașina vor primi o consolă Playstation 5 și noul joc Gran Turismo 7.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Industrie

Pe lângă tradiționalele Skoda, Cehia va produce și noul Toyota Yaris

Constructorul japonez de automobile anunță startul producției noului Yaris la uzina din Kolin, Cehia. Modelul nipon este asamblat și la fabrica din Franța.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Mazda va lansa în Europa un model hibrid bazat pe Toyota Yaris: acesta ar putea înlocui Mazda 2 și va apărea în cel mult doi ani

Mazda a anunțat că va lansa în Europa în următorii doi ani un model bazat pe Toyota Yaris care va utiliza tehnologia hibridă a constructorului japonez. Noul model ar putea înlocui Mazda 2.
Luni, 31 August 2020 | Modele noi

Divizia Gazoo Racing oferă accesorii pentru Toyota Yaris Cross: sistem de evacuare cu terminații duble și protecții suplimentare

Divizia Gazoo Racing a pregătit câteva accesorii opționale pentru Yaris Cross. SUV-ul este disponibil deja pe piața din Japonia și poate fi comandat cu protecții suplimentare pentru spoilerul frontal și portiere, dar și cu un sistem de evacuare cu două terminații.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Toyota a demarat producția noului motor pe benzină de 1.5 litri la uzina din Polonia: propulsorul este parte componentă a sistemului hibrid folosit pe Yaris și Yaris Cross

Uzina Toyota din Jelcz-Laskowice, Polonia, a început producția motorului pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri. Propulsorul face parte din sistemul hibrid de propulsie pregătit de constructorul nipon pentru noile Yaris și Yaris Cross.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Toyota GR Yaris primește o versiune cu roți motrice față și motor de 1.5 litri cu 120 CP: varianta va fi comercializată doar pe piața din Japonia

Toyota introduce pe piața din Japonia o versiune nouă pentru GR Yaris. Modelul va putea fi comandat cu un motor de 1.5 litri cu 120 de cai putere cuplat la o transmisie CVT.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul niponilor va avea tracțiune integrală și va fi expus în 17 noiembrie

Toyota a publicat o imagine teaser cu viitorul Hot Hatch Yaris GR-4. Modelul va fi expus în Australia în 17 noiembrie și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Toyota Yaris va primi mai multe versiuni de performanță: GR Sport și GRMN rămân pe lista japonezilor

Toyota va lansa mai multe versiuni de performanță pentru noua generație Yaris, iar printre acestea se vor afla, cel mai probabil, GR Sport și GRMN, pe lângă o versiune mai puternică apropiată de cea dedicată Campionatului Mondial de Raliuri.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

Toyota prezintă noua generație Yaris: design modern, dimensiuni mai mici, platformă nouă și sistem hibrid de 1.5 litri

Toyota a publicat primele imagini cu noua generație Yaris, care primește un design modern, dimensiuni mai mici, o platformă nouă și un sistem hibrid cu motor pe benzină de 1.5 litri. Japonezii nu oferă însă date tehnice despre motorizări.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Toyota Yaris au "scăpat" pe internet: hatchback-ul subcompact va fi disponibil pe piață din 2020

Trei imagini cu designul exterior al noii generații Toyota Yaris au apărut pe internet înainte de lansarea oficială. Cel mai probabil, modelul japonez va utiliza noua platformă GA-B dedicată modelelor de dimensiuni mici.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

După GTI, ST și RS, ne vom obișnui cu GRMN: noul Toyota Yaris GRMN va oferi "peste 210 CP" și este cel mai puternic Yaris din istorie (Update foto)

Toyota a decis să-și boteze noul "copil sportiv" cu un acronim cu care piața europeană nu este familiarizată. Noul Yaris GRMN va fi rivalul direct al unor modele precum Clio RS, Fiesta ST și Polo GTI.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris: modelul primește un motor pe benzină de 1.5 litri și 111 CP cu sistem de evacuare cu răcire pe apă

Noua generație Toyota Yaris va beneficia de un motor aspirat de 1.5 litri care generează 111 cai putere. În plus, japonezii introduc un sistem de evacuare cu răcire pe apă care îmbunătățește consumul de carburant.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | GENEVA 2017

Atac frontal la Clio RS și Fiesta ST: noua generație Toyota Yaris vine cu o versiune de 210 CP

Toyota va lansa în 2017 cea de-a patra generație Yaris, model pe care marca niponă îl va deriva implicit într-o versiune sport de 210 CP.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai accesibile maşini hibride şi electrice de pe piața românească

Publicul devine din ce în ce mai conştient de importanţa unui automobil cât mai prietenos cu mediul înconjurător. De aceea am decis să strângem în acelaşi loc cele mai accesibile modele hibrid şi electrice de pe piaţa românească.
Marti, 14 August 2012 | Motorsport

Toyota Yaris R1A, versiunea de raliu a subcompactei nipone

Toyota a dezvoltat o versiune de raliu a lui Yaris, destinată piloţilor cu un buget restrâns. Yaris R1A costă 22.500 de euro fără taxe şi montaj.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru