Yaris

Joi, 28 Iunie 2012 | WRC

Toyota vrea să revină în WRC în 2014 cu o maşină bazată pe Yaris

Toyota a dezvăluit că vrea să revină în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2014 cu o maşină bazată pe modelul Yaris.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Modele noi

Toyota a început în Franţa producţia noului Yaris Hybrid

Cea mai economică versiune a lui Toyota Yaris a început să fie produsă la uzina Toyota din Valenciennes, Franţa. Yaris Hybrid promite un consum mediu de 3.5 litri/100 km.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Industrie

Toyota a produs două milioane de Yaris-uri

Toyota Yaris a ajuns la exemplarul cu numărul 2.000.000. Modelul aniversar a fost construit de uzina din Valenciennes, Franţa.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Modele noi

Toyota a început producţia noului Yaris

Uzina Toyota din Valenciennes a început producţia celei de-a treia generaţii a lui Yaris. Modelul prezintă un aspect mai european şi mai agresiv, care ar trebui să-l facă mai popular în rândul clienţilor de pe bătrânul continent.
Marti, 28 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Noul Toyota Yaris cu trei uşi, lansat în Australia

Salonul Auto de la Melbourne va fi gazda lansării versiunii cu trei uşi ale celei mai noi generaşii Toyota Yaris. Aceasta câştigă caracter.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Toyota Yaris!

Toyota a prezentat primele imagini oficiale ale noului Yaris. Modelul vine cu un aspect mai agresiv, ce promite să-i schimbe imaginea în segmentul său.
Joi, 12 Mai 2011 | Intern

Caravana Toyota Experience 2011 demarează pe 14 mai

Pasionaţii Toyota din România vor putea lua parte la ediţia 2011 a Caravanei Toyota. Aceasta vizează un total de 17 oraşe şi este derulată în două etape. Primii clienţi "vizitaţi" de caravană vor fi cei din Iaşi.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Industrie

Cinci fabrici Toyota din Europa opresc temporar producţia în lipsă de piese

A venit rândul fabricilor Toyota din Europa să fie afectată de imposibilitatea furnizorilor japonezi de a le oferi piese în urma evenimentelor petrecute în luna martie. Cinci fabrici Toyota din Europa vor fi închise timp de opt zile.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Modele noi

Noul Toyota Yaris a fost dezvăluit pe internet

Primele imagini ale versiunii japoneze a lui Toyota Yaris au ieşit la iveală pe internet. Versiunea europeană va arăta la fel şi debutează anul viitor.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Toyota testează viitorul Yaris

Noua generaţie a lui Toyota Yaris a fost surprinsă în timpul testelor alături de fratele său mai în vârstă. Modelul va debuta în 2011 şi va fi oferit ulterior şi într-o versiune hibridă.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu noul Toyota Yaris

Jurnaliştii din Japonia au pus mâna pe primele imagini ale noii generaţii Yaris. Modelul va fi lansat în Europa în 2011.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Toyota Verso S a debutat la Paris

Japonezii de la Toyota au prezentat noul lor monovolum de segment B la Salonul Auto de la Paris. Aceştia s-au întors pe segmentul respectiv la patru ani de la plecarea lui Yaris Verso.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Toyota testează noul Yaris

Inginerii Toyota testează şasiul viitorului Yaris. Modelul este camuflat sub o versiune modificată a caroseriei actualei generaţii a subcompactei nipone.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | Siguranta

Recall-ul Toyota din Europa afecteaza opt modele

Auris, Aygo, Avensis, Corolla, iQ, RAV4, Verso si Yaris sunt modelele pe care Toyota le va chema in service-uri pentru verificari. In total, recall-ul atinge 1.8 milioane de masini.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Modele noi

Toyota va incepe productia unui nou hibrid din 2011

Fabrica de baterii a celor de la Toyota a inceput deja productia de acumulatori pentru viitorul hibrid al marcii nipone, Yaris. Cea de-a doua generatie a acestui model debuteaza in 2011, iar versiunea hibrida intra in productie in acelasi an.
Vineri, 14 August 2009 | Modele noi

Toyota ar putea construi o versiune hibrida a lui Yaris

Desi au negat lansarea in viitorul apropiat a unei versiuni hibride a lui Yaris, japonezii de la Toyota ar putea dezvolta un asemenea model pentru piata din Japonia.
Vineri, 31 Iulie 2009 | Modele noi

Toyota nu va face un Yaris hibrid

Toyota nu va crea o versiune hibrida a lui Yaris in urmatorii ani, dar debutul productiei lui Auris Hybrid a fost confirmat oficial pentru anul 2010.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Modele noi

Toyota va produce doua hibride noi in Franta si in Anglia

Japonezii de la Toyota vor lansa doua hibride noi in Europa si Japonia, unul dintre ele fiind bazat pe modelul Yaris. Pe langa asta, Toyota pregateste un hibrid entry-level pentru gama Lexus.
Joi, 18 Iunie 2009 | Premii auto

Volkswagen a castigat "Motorul Anului 2009"

Volkswagen a reusit sa detroneze BMW in editia 2009 a concursului "Motorul Anului". Editia de acest an a fost dominata de producatorii germani de automobile.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Video

VIDEO Crash test: Masinile mici, distruse de cele mari la impact frontal

David si Goliat in versiune auto: Mercedes C-Klasse vs Smart Fortwo. Cine credeti ca va invinge?

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru