OFICIAL: Noul Toyota Yaris cu trei uşi, lansat în Australia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.06.2011
Salonul Auto de la Melbourne va fi gazda lansării versiunii cu trei uşi ale celei mai noi generaşii Toyota Yaris. Aceasta câştigă caracter.

Dacă de obicei suntem nevoiţi să aşteptăm cel puţin câteva luni între prezentările versiunilor cu cinci şi trei uşi ale modelelor din segmentele B şi C, Toyota răstoarnă această regulă şi ne prezintă vesiunea cu trei uşi a noii generaţii Yaris la doar 10 zile de la prezentarea variantei clasice, cu cinci portiere. 

Yaris cu trei uşi este starul pe care Toyota îl va avea la stand la Salonul Auto de la Melbourne (Australia). Modelul japonezilor evoluează evident din punctul de vedere al designului în raport cu generaţia actuală. Dacă liniile sunt inspirate din versiunea cu cinci uşi a lui Yaris, detaliile specifice variantei ceva mai sportive dezvăluie un model dinamic şi care arată mult mai pregnant sportiv decât ceea ce ne-a obişnuit Toyota până acum. Astfel, noul Yaris cu trei uşi vine cu jante din aliaj dedicate, cu un eleron spate interesant, cu geamuri fumurii în spate şi cu câteva detalii de design care ne arată că vorbim de un model cu alura ceva mai dinamică.

Deşi Toyota nu a publicat informaţii legate de motoarele pe care le va utiliza noul Yaris cu trei uşi, este aproape sigur că modelul japonez va primi putere din partea aceluiaşi set de unităţi anunţate pe versiunea cu cinci portiere.

via | Toyota

Comentarii (4)

  • :)
    Daca as putea configura un model de serie asa,cu siguranta as achizitiona un Toyota Yaris.

    Arata foarte bine :)
    10 4
  • Fiesta face legea in aceasta clasa.
    5 3
  • Nu pot sa spun ca e urata masinutza dar parca imi place mai mult fiesta!
    2 0
  • kim_vl
    Fiesta face legea la design in clasa asta. La motoare si transmisii e in urma rau. Sa vedem 1.0 Ecoboost-ul
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru