Toyota Yaris

Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris: mai multă putere, instrumentar digital nou și sisteme de siguranță noi

Toyota a adus o serie de actualizări importante pentru modelul său de clasă subcompactă Yaris. Noul model primește acum un motor hibrid mai puternic, precum și mai multă tehnologie la bord, sisteme de siguranță noi și o nouă ediție specială.
Marti, 03 August 2021 | Modele noi

Toyota Yaris ECOVan: utilitară cu 720 de litri spațiu de încărcare, disponibilă momentan doar în Spania

Toyota a lansat noua utilitară Yaris ECOVan. Aceasta este disponibilă, cel puțin momentan, pe piața din Spania, are un volum de încărcare de 720 de litri și sistem hibrid de propulsie.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Industrie

Honda e, Toyota Yaris și Volkswagen ID.4 au rămas în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în lume

Lista modelelor rămase în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în lume a fost redusă la trei. Câștigătorul dintre Honda e, Toyota Yaris și Volkswagen ID.4 va fi anunțat în 20 aprilie.
Miercuri, 03 Martie 2021 | Industrie

Au fost anunțate finalistele pentru titlul Mașina Anului 2021 în lume. Câștigătorul îl aflăm în 20 aprilie

Juriul care acordă trofeul "Mașina Anului 2021 în lume" a ales finalistele care se bat pentru titlul suprem din acest an. Ca de obicei, juriul a pregătit și câteva categorii secundare.
Luni, 01 Martie 2021 | Industrie

Toyota Yaris este Mașina Anului 2021 în Europa. Podiumul, completat de Fiat 500 și Cupra Formentor

Noua generație Toyota Yaris a fost desemnată Mașina Anului 2021 în Europa. Juriul European Car of the Year a fost format din 59 de jurnaliști din 22 de țări.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 | Video

VIDEO: Trecut vs. prezent în confruntarea dintre Toyota Yaris și Toyota Celica

Jurnaliștii Fifth Gear au pus la cale un comparativ inedit, între două mașini despărțite de 20 de ani. Este vorba despre Toyota GR Yaris și clasica Toyota Celica GT-Four ST205.
Luni, 21 Decembrie 2020 | General

Fostul pilot Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota din Campionatul Mondial de Raliuri: finlandezul îl înlocuiește pe Tommi Makinen

Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota Gazoo Racing World Rally Team. Fostul pilot finlandez a concurat alături de Toyota până în 2019.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Mazda va lansa în Europa un model hibrid bazat pe Toyota Yaris: acesta ar putea înlocui Mazda 2 și va apărea în cel mult doi ani

Mazda a anunțat că va lansa în Europa în următorii doi ani un model bazat pe Toyota Yaris care va utiliza tehnologia hibridă a constructorului japonez. Noul model ar putea înlocui Mazda 2.
Vineri, 18 Septembrie 2020 | Siguranta

Toyota Yaris, primul model testat de Euro NCAP pe baza noilor reguli pentru impactul frontal: hatchback-ul a primit 5 stele

Toyota Yaris este primul model testat de Euro NCAP după introducerea unor reguli noi pentru impactul frontal. Hatchback-ul japonez a obținut calificativul maxim de 5 stele.
Duminica, 12 Iulie 2020 | Industrie

Toyota a început producția noii generații Yaris: modelul de clasă mică este asamblat la Valenciennes

Start în producție pentru noua generație Yaris. Modelul de segment B dezvoltat de constructorul nipon pe arhitectura TNGA GA-B este fabricat la uzina din Valenciennes, Franța.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Toyota a demarat producția noului motor pe benzină de 1.5 litri la uzina din Polonia: propulsorul este parte componentă a sistemului hibrid folosit pe Yaris și Yaris Cross

Uzina Toyota din Jelcz-Laskowice, Polonia, a început producția motorului pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri. Propulsorul face parte din sistemul hibrid de propulsie pregătit de constructorul nipon pentru noile Yaris și Yaris Cross.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Toyota GR Yaris primește o versiune cu roți motrice față și motor de 1.5 litri cu 120 CP: varianta va fi comercializată doar pe piața din Japonia

Toyota introduce pe piața din Japonia o versiune nouă pentru GR Yaris. Modelul va putea fi comandat cu un motor de 1.5 litri cu 120 de cai putere cuplat la o transmisie CVT.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota a prezentat noul Yaris Cross: modelul producătorului nipon are tracțiune integrală și sistem hibrid de propulsie

Toyota a publicat primele fotografii și informații referitoare la noul Yaris Cross. SUV-ul de clasă mică va fi disponibil începând cu vara anului viitor și va fi echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Niponii vor oferi și o variantă cu tracțiune integrală.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota ar putea lansa noul SUV de clasă mică în 23 aprilie: modelul va avea la bază arhitectura lui Yaris

Toyota pregătește un SUV de clasă mică dedicat pieței din Europa. Conform surselor, modelul ar urma să fie prezentat în 23 aprilie.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Toyota a prezentat noul Hot Hatch GR Yaris: motor cu trei cilindri cu 261 CP și sistem de tracțiune integrală

Toyota a lansat noul GR Yaris. Sub capota Hot Hatch-ului se află cel mai puternic motor cu trei cilindri introdus pe un model de serie. Acesta oferă 261 CP și 360 Nm, iar resursele sunt gestionate de o cutie manuală cu șase trepte.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Modele noi

Toyota pregătește un nou SUV: modelul va avea la bază platforma lui Yaris și va fi prezentat în a doua parte a anului curent

Toyota va lansa un SUV de segment B în a doua jumătatea a anului curent. Modelul va avea la bază platforma lui Yaris, iar sistemele de propulsie vor fi împrumutate tot de pe hatchback-ul de clasă mică.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu Toyota GR Yaris: piloții care au concurat anul acesta în WRC sub culorile niponilor vorbesc despre experiența alături de noul Hot Hatch

Toyota a publicat un nou teaser video cu viitorul Hot Hatch GR Yaris. De această dată, Ott Tanak, Kris Meeke și Jari-Matti Latvala, piloții care au concurat pentru Toyota în 2019 în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, vorbesc despre experiența în compania noului Hot Hatch.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul inspirat de modelul din Campionatul Mondial de Raliuri va avea tracțiune integrală

Toyota a publicat primul teaser video cu viitorul Yaris GR-4. Hot Hatch-ul va primi o serie de elemente de caroserie derivate din cele ale modelului de competiții Yaris WRC și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul niponilor va avea tracțiune integrală și va fi expus în 17 noiembrie

Toyota a publicat o imagine teaser cu viitorul Hot Hatch Yaris GR-4. Modelul va fi expus în Australia în 17 noiembrie și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.

Tag-uri similare

Toyota Yaris, Honda Jazz, top, garantie, defectiune, reparatie, facelift Toyota Yaris, Ford Fiest, retusuri Toyota Yaris, Toyota Yaris nou
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru