Honda Jazz

Joi, 12 Noiembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație Honda Jazz au obținut 5 stele la testele de siguranță

SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație a hatchback-ului subcompact Honda Jazz au obținut câte 5 stele la cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizată de Euro NCAP.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Honda Jazz: modelul nipon pornește de la 23.850 de euro și este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat prețurile noii generații Jazz pe piața din România. Modelul este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie cu 109 cai putere și 253 Nm. Cea mai accesibilă versiune se numește Elegance și pornește de la 23.850 de euro.
Marti, 03 Martie 2020 | Tehnologie

Honda anunță noutăți în gamă: toate modelele noi vor avea servicii de conectivitate și aplicație de smartphone

Honda a anunțat că va introduce pe toată gama de modele noi o serie de servicii de conectivitate, asistent digital și aplicație pentru smartphone.
Joi, 13 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice despre noua generație Honda Jazz: sistemul hibrid de propulsie dezvoltă un total de 109 CP și 253 Nm, 9.4 secunde pentru 0-100 km/h

Honda a anunțat că sistemul hibrid de propulsie al noii generații Jazz se bazează pe un propulsor de 1.5 litri și două motoare electrice, care dezvoltă un total de 109 cai putere și 253 Nm. Noul Jazz promite o accelerație 0-100 km/h în 9.4 secunde, viteza maximă fiind de 170 km/h.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini și detalii oficiale referitoare la noua generație Honda Jazz: modelul de clasă mică va fi disponibil exclusiv cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat o serie de imagini și detalii referitoare la noua generație Jazz. Modelul de clasă mică va fi disponibil în Europa doar cu un sistem hibrid de propulsie alcătuit dintr-un propulsor pe benzină, un motor electric și un motor/generator electric secundar.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Honda Jazz: lansare programată pe 23 octombrie, la Tokyo

Honda a publicat un teaser pentru noua generație Jazz, care va fi lansată pe 23 octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noul Jazz va fi disponibil în Europa doar în versiuni cu sistem hibrid de propulsie.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Honda Jazz va fi prezentată în 24 octombrie: modelul niponilor va fi disponibil în Europa doar în versiune hibrid

Noua generație Honda Jazz (Fit) va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo din 24 octombrie. Modelul promite să ofere spațiu generos pentru toți pasagerii.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Oficial: viitoarea generație Honda Jazz debutează în 2020 și va avea doar sistem hibrid de propulsie

Oficialii Honda au anunțat că viitoarea generație Jazz va fi disponibilă în Europa doar în versiuni cu sistem hibrid de propulsie. Debutul noului model va avea loc în 2020.
Vineri, 29 Martie 2019 | Modele noi

Premieră pentru Honda: noua generație Jazz va fi lansată în 2020 și va oferi doar versiuni hibride

Noul Honda Jazz va fi lansat anul viitor și va fi disponibil doar în versiuni hibride, potrivit primelor informații neoficiale. Prezentarea noului model este așteptată în octombrie la Salonul Auto de la Tokyo.
Luni, 14 August 2017 | FRANKFURT 2017

Schimbări la jumătatea carierei: Honda Jazz facelift are un look îmbunătățit și un motor de 130 de cai putere

Honda va prezenta Jazz facelift în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul subcompact oferă un look fresh, dar și un motor de 1.5 litri și 130 de cai putere.
Joi, 08 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Mașina de zece: Honda a confirmat oficial lansarea celei de-a zecea generații Civic

Honda va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris noua generație a modelului Civis, a zecea la număr. Modelul va debuta în două variante de caroserie, sedan și hatchback.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Ianuarie 2016 | Siguranta

Topul celor mai sigure mașini lansate în 2015: cine a primit coroniță la testele EuroNCAP

EuroNCAP a publicat un clasament al celor mai sigure mașini testate în decursul anului 2015. Organismul internațional a împărțit premianții în opt categorii.
Marti, 29 Decembrie 2015 | Intern

Se umflă prea mult: 3.000 de maşini Honda, rechemate în service în România pentru probleme la airbaguri

Honda a anunţat că recheamă în service peste 3.000 de maşini care au probleme cu airbagurile. Sunt vizate modele CR-V, Accord, Jazz, Civic şi Insight fabricate în perioada 2003-2012.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Siguranta

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Patru stele pentru VW Caddy

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz şi-au demonstrat nivelul de siguranţă după ce au primit 5 stele din partea EuroNCAP, în timp ce Volkswagen Caddy s-a mulţumit cu numai 4 stele.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Noul Honda Jazz vine cu cel mai mare portbagaj din segmentul mic şi un motor nou de 1.3 litri

Honda a dezvăluit oficial noua generaţie a modelului Jazz pentru Europa. Modelul va fi prezentat la Geneva, dar va ajunge pe piaţă în vara acestui an.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Intern

Honda Jazz Hybrid a sosit oficial în România. Modelul e disponibil din luna octombrie

Honda România a lansat oficial modelul Jazz Hybrid în România în cadrul unui eveniment găzduit de noul dealer Honda Nord. Cu această ocazie am aflat şi planurile Honda pentru anul viitor.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda Jazz ajunge la a treia generaţie: platformă nouă, spaţiu mai mare, design familiar

Noul Honda Jazz vine în această toamnă şi se prezintă într-o formă nouă, adaptată la linia de design recentă a mărcii japoneze. Bonus: o platformă nouă, motor nou pe benzină şi mai mult spaţiu.

Tag-uri similare

Honda, Honda Civic, Toyota Yaris, Honda CR-Z, CR-Z, Honda Jazz, Jazz, top, Honda Insight, garantie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru