Honda Insight

Joi, 11 Ianuarie 2018 | Modele noi

Atac la Prius și Ioniq: hibridul Honda Insight va fi resuscitat în 2018 într-o formă mult îmbunătățită

Honda va readuce numele Insight în propria gamă în 2018. Hibridul fără încărcare la priză va fi lansat în SUA și va fi unul dintre modelele care anunță "electrificarea" gamei mărcii japoneze până în 2030.
Marti, 29 Decembrie 2015 | Intern

Se umflă prea mult: 3.000 de maşini Honda, rechemate în service în România pentru probleme la airbaguri

Honda a anunţat că recheamă în service peste 3.000 de maşini care au probleme cu airbagurile. Sunt vizate modele CR-V, Accord, Jazz, Civic şi Insight fabricate în perioada 2003-2012.
Marti, 18 Februarie 2014 | General

Honda Insight şi CR-Z părăsesc oficial piaţa din Europa

Honda a anunţat că va retrage de pe piaţa europeană modelele hibride Insight şi CR-Z, după ce vânzările au scăzut dramatic în 2013.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Autoipoteze

Honda Insight ar putea părăsi piaţa auto în 2014

Honda ar putea renunţa la hibridul Insight la jumătatea acestui an. Rivalul lui Toyota Prius nu s-a dovedit a fi un succes comercial, motiv pentru care tot mai multe indicii sugerează un final de carieră în 2014.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Industrie

Honda ar putea renunţa la comercializarea modelelor Insight şi CR-Z în Europa

Vânzarea modelelor Honda CR-Z şi Insight pe piaţa din Europa ar putea fi oprită din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultimii ani. Informaţia nu a fost confirmată încă de reprezentanţii mărcii.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Tehnologie

Honda a lansat un sistem hibrid nou care va înlocui actualul IMA

Honda introduce un nou sistem hibrid, compus dintr-un motor pe benzină de 1.5 litri, o unitate electrică şi o transmisie automată cu şapte rapoarte. Ansamblu va fi destinat modelelor mici şi compacte.
Luni, 15 Octombrie 2012 | Economic

Honda a reuşit să vândă un milion de maşini hibride în 13 ani

Moment istoric pentru Honda, care a ajuns la borna un milion pentru vehiculele sale hibride. Recordul vine la 13 ani de la debutul primului său model hibrid de serie, Honda Insight.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Economic

Honda a vândut 800.000 de hibrizi în 12 ani

Honda a anunţat că a reuşit să vândă 800.000 de hibrizi în 12 ani şi două luni de la lansarea primului model de acest gen: Insight în 1999.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

GALERIE FOTO: Honda Insight facelift va debuta în SUA la Los Angeles

După ce a fost dezvăluit în premieră mondială la Frankfurt, în această toamnă, faceliftul operat pe Honda Insight trece Oceanul şi se pregăteşte de expunere în cadrul Salonului de la Los Angeles. Bineînţeles, cu mici modificări.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Honda Insight facelift - premieră mondială la Frankfurt

Honda îşi împrospătează hibridul prin excelenţă la doar doi ani de la lansare. Insight primeşte un tren de propulsie mai eficient şi îmbunătăţiri estetice pentru a concura de la egal la egal cu marele rival Toyota Prius.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Insight va sta cu motorul oprit de trei ori mai mult

Inginerii Honda au modificat sistemul stop-start al lui Insight şi Jazz Hybrid pentru a permite oprirea motorului pe o durată de trei ori mai mare decât cea permisă până în prezent.
Luni, 19 Iulie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Facelift prematur pentru Honda Insight

Honda a anunţat astăzi lansarea unei versiuni revizuite a modelului Insight. Hibridul a primit un interior mai îngrijit şi o suspensie îmbunătăţită.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Intern

Garda Nationala de Mediu va testa un Honda Insight

Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu va testa un Honda Insight. Durata testului ecologic pe care il vor efectua cei de la Garda Nationala de Mediu este de o luna si jumatate.
Duminica, 07 Martie 2010 | Premii auto

Au fost alesi cei trei finalisti World Car of the Year 2010

Juriul "World Car of the Year" a selectat cei trei finalisti ai acestui concurs. Premiul va fi decernat in cadrul Salonului Auto de la New York.
Marti, 02 Februarie 2010 | Modele noi

Honda: "Insight nu se vinde pentru ca e prea mic"

Vicepresedintele executiv al companiei Honda a motivat insuccesul lui Insight pe piata globala: de vina a fost excesul de zel al inginerilor, care au micsorat masina in favoarea economiei de carburant.
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Industrie

Honda: "Hibrizii sunt doar o tranzitie catre vehiculele pe hidrogen"

Un oficial Honda a declarat ca modelele hibride nu reprezinta decat o tranzitie catre cele pe baza de pile de combustibil. De aceea, japonezii se vor axa momentan pe dezvoltarea unui flote de modele hibride.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Premii auto

Toyota Prius este Masina Anului 2010 in Japonia

Prius a castigat marele premiu al competitiei Masina Anului in Japonia, invingandu-l la final pe principalul sau rival, Honda Insight.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Honda CR-Z va fi disponibil exclusiv in versiune hibrida

Noul Honda CR-Z va fi disponibil numai in versiune hibrida, iar dezvoltarea unei eventuale versiuni de performanta este anulata. Modelul va debuta in vara anului 2010.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Honda Insight vs. Toyota Prius

Americanii de la Consumer Reports ne explica diferentele tehnice si practice dintre cei mai in voga hibrizi ai momentului: Prius si Insight.

Tag-uri similare

Honda, vanzari, hibrid, Toyota Prius, Honda Civic, Volkswagen Polo, hidrogen, Chevrolet Camaro, Insight, Mercedes E-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru