Honda Insight facelift - premieră mondială la Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 02.09.2011
Honda îşi împrospătează hibridul prin excelenţă la doar doi ani de la lansare. Insight primeşte un tren de propulsie mai eficient şi îmbunătăţiri estetice pentru a concura de la egal la egal cu marele rival Toyota Prius.

Honda a publicat astăzi, cu 11 zile înaintea startului Salonului Auto de la Frankfurt, prima imagine cu faceliftul pe care constructorul japonez l-a aplicat hibridului compact Insight. Considerat cel mai puternic rival de piaţă al lui Toyota Prius, Honda Insight îşi schimbă astfel faţa şi vine cu un consum şi emisii ceva mai scăzute, toate modificările având ca scop o relansare din elan pe un segment pe care Prius continuă să facă legea la nivel global.

Schimbările exterioare care pot fi subliniate în singura fotografie oficială se referă la remodelarea spoilerului frontal, acolo unde formele complexe ale grilei şi ale prizelor de aer în versiunea pre-facelift se schimbă în favoarea unora mult mai simple şi "curate". 

Conform comunicatului oficial Honda, noul Insight aduce cu sine şi modificări ale materialelor de la interior, inginerii japonezi îmbunătăţind, de asemenea, şi izolarea termică a sistemului de climatizare.

Cele mai notabile modificări vin însă sub capotă, acolo unde trenul de propulsie hibrid al lui Insight şi transmisia au fost modificate substanţial. Emisiile de CO2 scad astfel de la 105 la 96 de grame per kilometru, iar consumul este şi el redus până la o valoare pe care Honda o va anunţa odată cu datele tehnice, în preajma debutului Salonului de la Frankfurt.

via | Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru