OFICIAL: Facelift prematur pentru Honda Insight

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.07.2010
Honda a anunţat astăzi lansarea unei versiuni revizuite a modelului Insight. Hibridul a primit un interior mai îngrijit şi o suspensie îmbunătăţită.

Văzut ca un rival destul de timid al mult mai titratului Toyota Prius, japonezul Honda Insight a primit o serie de reacţii negative din partea criticilor. Constructorul japonez şi-a notat obiecţiile, şi la mai bine de un an de la lansarea oficială, Insight are deja un facelift, menit să corecteze erorile iniţiale.

Inginerii niponi au încercat să revizuiască în primul rând suspensia pentru a oferi o ţinută de drum ceva mai fermă, stabilitate şi nu în ultimul rând manevrabilitate. Din păcate, modificările nu pot fi comandate pentru exemplarele Insight deja cumpărate, ceea ce înseamnă că cei nemulţumiţi pot cel mult să-şi achiziţioneze faceliftul.

Deşi exteriorul nu aduce cu sine nici o modificare notabilă, interiorul a fost revizuit, ţinând cont de observaţiile clienţilor. Planşa de bord şi tapiţeria au primit aceeaşi culoare pentru a oferi un aspect uniform, materialele au crescut calitativ, plasticul a devenit mai prietenos, gurile de ventillaţie au primit un ornament cromat iar panourile uşilor unul argintiu.

Nivelurile de echipare s-au îmbogăţit şi cu senzori de parcare, în timp ce clienţii mai pretenţioşi au acum şi o versiune de top, care include navigaţie prin satelit şi tapiţerie din piele.

Faceliftul lui Insight va sosi în Europa în această toamnă, japonezii grăbindu-se astfel să servească publicului o reţetă hibridă mai atent pregătită.

via | autocar

Comentarii (4)

  • @ Ivanoff
    Pentru a doua oara in acest an Honda Insight este invinsa de motoarele VW TDI-CR in concursurile " Green Car Awards "
    http://green.autoblog.com/2010/04/01/new-york-2010-vw-bluemotion-brand-wins-2010-world-green-car/ si http://green.autoblog.com/2010/07/15/what-car-names-vw-golf-1-6-tdi-its-green-car-of-the-year-renau/
    6 1
  • daca nu e TDI nu e bun! trebuie sa fii bolnav cu capu sa dai atatia bani pe o masina care nici macar nu e pe motorina fah!
    1 15
  • ...sa compari honda cu vw....hm!...pai luati-va citro ca-s tari in competitii...in rest nu conteaza cum e masina stoc ...pe ce dai banii nu mai conteaza important e ca ....a castigat nu stiu ce concursuri pai in cazu asta tre sa fi ceva mai atent la concursuri si competitii ca sa-ti iei masina...buna
    3 1
  • stefanel
    Un esec lamentabil marca Honda, nedemn de predecesorul sau cu acelasi nume de acum 10 ani, ce era un automobil construit cu cap in care s-a investit multa materie cenusie inginereasca.
    Honda ar tb sa dea drumul la investitii in tehnologie noua, nu sa ramana de caruta si sa fie depasiti tehnologic de Hyundai.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru