Hidrogen

Miercuri, 06 Decembrie | General

Toyota: hidrogenul poate salva mașinile sport cu motoare termice

Potrivit unui oficial al mărcii japoneze, hidrogenul este cea mai bună soluție pentru ca mașinile sport să păstreze motoarele termice. Cu toate acestea, este nevoie de o infrastructură îmbunătățită pentru ca soluția să funcționeze.
Marti, 14 Noiembrie | Industrie

Toyota Land Cruiser ar putea primi un motor alimentat cu hidrogen

Potrivit spuselor unui oficial al mărcii japoneze, modelul de teren Land Cruiser ar putea primi un motor termic alimentat cu hidrogen în viitor. Tehnologia este deja testată pe mai multe modele ale constructorului nipon.
Miercuri, 18 Octombrie | Motorsport

Toyota și Honda vor concura în Raliul Dakar 2024 cu un buggy alimentat cu hidrogen

Toyota și Honda și-au unit forțele pentru dezvoltarea unui buggy cu motor termic alimentat cu hidrogen. Cu acest buggy, cele două mărci vor concura în ediția din 2024 a Raliului Dakar.
Joi, 29 Iunie | Modele noi

Prima imagine cu noul Ineos Grenadier alimentat cu hidrogen. Debut în iulie

Compania britanică Ineos a publicat prima imagine oficială cu viitorul prototip Grenadier alimentat cu hidrogen. Noul model va avea o caroserie de tip camionetă, iar debutul său va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din luna iulie.
Vineri, 09 Iunie | Concepte

Noul Toyota GR H2 Racing Concept, un prototip alimentat cu hidrogen

Toyota a dezvăluit noul său prototip GR H2 Racing Concept. Noul prototip de curse este alimentat cu hidrogen și anunță planurile de viitor ale echipei pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 21 Martie | Industrie

Toyota nu renunță la hidrogen: "Vrem să ne asigurăm că rămâne o alternativă viabilă"

Noul CEO al niponilor de la Toyota, Kohi Sato, susține că marca pe care o conduce nu renunță la perfecționarea tehnologiilor care permit rularea mașinilor pe hidrogen.
Vineri, 10 Martie | Industrie

E OFICIAL: BMW va lansa un model de serie pe bază de hidrogen

BMW a anunțat că va lansa primul său model de serie cu hidrogen până la începutul deceniului viitor. Modelul va fi bazat pe arhitectura Neue Klasse, dedicată modelelor electrice, care va putea fi adaptată special pentru vehicule pe bază de hidrogen.
Vineri, 27 Ianuarie | Industrie

Ineos: Lansarea versiunii cu hidrogen a lui Grenadier, amânată din cauza lipsei infrastructurii

Cei de la Ineos anunță că lansarea versiunii cu hidrogen a modelului Grenadier, a fost amânată din cauza lipsei infrastructurii. Constructorul de automobile nu renunță, însă, la acest tip de combustibil alternativ.
Luni, 16 Ianuarie | Concepte

Toyota prezintă două concepte cu zero emisii bazate pe legendara AE86

Legendara Toyota AE86 a fost transformată într-o mașină cu emisii zero de către marca niponă. Două concepte au fost prezentate în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Marti, 06 Decembrie 2022 | Concepte

Noul concept Toyota Corolla Cross H2 anunță o viitoare versiune cu hidrogen a crossover-ului compact

Toyota a publicat imagini oficiale cu noul concept Corolla Cross H2. Această mașină este bazată pe versiunea de serie a crossover-ului compact, dar în locul motorizării hibrid, conceptul primește un propulsor pe bază de hidrogen.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

BMW a început producția, în serie mică, a modelului iX5 Hydrogen

BMW iX5 Hydrogen sau, cu alte cuvinte, versiunea cu pile de combustie pe bază de hidrogen a SUV-ului X5 a intrat în producție. Aceasta va fi asamblat într-un număr mic de exemplare.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Concepte

Alpine prezintă conceptul Alpenglow, un supercar din viitor cu motor pe bază de hidrogen

Alpine a dezvăluit oficial noul concept Alpenglow. Conceptul este o reprezentare a unui model exotic din viitor și este propulsat de un motor termic pe bază de hidrogen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 01 Octombrie 2022 | Modele noi

Hidrogenul i-a cucerit și pe francezi: Hopium Machina promite 1000 de kilometri cu un plin

O companie franceză va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris un model propulsat exclusiv cu hidrogen. Acesta se numește Hopium Machina și promite un plin cu hidrogen în doar 3 minute.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Industrie

BMW: A început producția pilelor de combustie pe bază pe hidrogen în Germania

Constructorul german de automobile a început producția pilelor de combustie pe bază de hidrogen la Munchen. Acestea vor fi utilizate pentru iX5 Hydrogen, care va fi utilizat în scopuri demonstrative.
Joi, 30 Iunie 2022 | Industrie

Hyundai Nexo: debutul noii generații a SUV-ului electric pe hidrogen ar fi fost amânată

Potrivit celor mai recente informații, Hyundai ar fi amânat pentru 2024 debutul celei de-a doua generații a SUV-ului electric pe hidrogen Nexo.
Joi, 23 Iunie 2022 | Modele noi

Un supercar anonim, performanțe impresionante: Viritech Apricale este un hypercar pe hidrogen cu 1.088 CP

Compania britanică Viritech a prezentat versiunea de producție a hypercar-ului, alimentat cu hidrogen, Apricale. Acesta oferă 1.088 de cai putere.
Joi, 19 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Și sportivele trec pe hidrogen: BAC Mono are 377 CP și doar 655 kilograme

BAC e-Mono este versiunea alimentată cu hidrogen a modelului cu același nume. Acum, producătorul britanic a publicat primele detalii tehnice.
Joi, 12 Mai 2022 | Concepte

Noul concept NAMX alimentat cu hidrogen: până la 800 km autonomie și rezervoare detașabile

Startup-ul NAMX a publicat câteva imagini și informații despre conceptul primului lor vehicul. Acesta nu are, momentan, un nume, dar știm că este alimentat cu hidrogen și va debuta, în versiune de serie, în 2025.
Luni, 09 Mai 2022 | Concepte

Viitorul concept Renault, alimentat cu hidrogen, este fabricat din 70% materiale reciclate

Constructorul francez de automobile a publicat un teaser video cu viitorul concept alimentat cu hidrogen. Potrivit Renault, acesta este fabricat din 70% materiale reciclate și este reciclabil în proporție de 95%.
Luni, 28 Martie 2022 | Industrie

Ford patentează un motor turbo alimentat cu hidrogen

Potrivit unor documente obținute de presă, constructorul american de automobile a patentat un motor turbo, cu injecție directă, alimentat cu hidrogen.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Honda, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru