Hidrogen

Sambata, 19 Martie 2022 | Concepte

Alpine prezintă conceptul A4810, care anunță o mașină pentru anul 2035. Motor alimentat cu hidrogen

Alpine a publicat imagini oficiale cu noul concept A4180. Mașina a fost creată de un grup de studenți, iar design-ul său sugerează cum ar putea arăta o mașină sport în 2035. Propulsorul său este alimentat cu hidrogen.
Sambata, 05 Martie 2022 | Concepte

Imagine teaser cu conceptul Alpine A4810, un supercar alimentat cu hidrogen

Alpine a oferit o imagine teaser cu noul său concept, denumit A4810. Conceptul a fost creat de un grup de studenți și are un propulsor alimentat cu hidrogen. Mașina va fi prezentată în 18 martie.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Concepte

Concept Renault cu motor alimentat cu hidrogen. Debutează în mai 2022

Constructorul francez de automobile a publicat o primă imagine cu un viitor concept, echipat cu motor alimentat cu hidrogen. Aceasta va debuta oficial în luna mai 2022.
Duminica, 02 Ianuarie 2022 | Industrie

Hyundai va continua dezvoltarea motoarelor alimentate cu hidrogen

Constructorul coreean a confirmat că va continua dezvoltarea motoarelor alimentate cu hidrogen. Acest lucru vine după ce au apărut speculații în presa coreeană potrivit cărora Hyundai ar fi renunțat la dezvoltarea acestei tehnologii.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Concepte

Toyota prezintă un prototip GR Yaris alimentat cu hidrogen

Constructorul japonez de automobile prezintă prototipul GR Yaris H2. Motorul cu 3 cilindri a fost modificat special pentru a putea fi alimentat cu hidrogen.
Duminica, 21 Noiembrie 2021 | Industrie

Toyota a livrat 100 de modele Mirai pentru serviciul public de taximetrie din Copenhaga

Clienții serviciului public de taximetrie din Copenhaga vor avea ocazia să călătorească cu o mașină pe hidrogen, după ce Toyota a livrat 100 de modele Mirai către acesta.
Marti, 19 Octombrie 2021 | Intern

Un autobuz alimentat cu hidrogen va fi testat în 12 orașe din România

Autobuzul Urbino 12, echipat cu pile de combustie pe bază de hidrogen, construit de polonezii de la Solaris, va porni într-un tur prin România. Acesta va ajunge în 12 orașe, unde va circula câteva zile pentru a fi testat de administrațiile locale.
Joi, 14 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Renault Master primește o versiune pe hidrogen: conceptul promite 500 de kilometri autonomie

Hyvia, noua companie creată de Renault împreună cu americanii de la Plug Power, prezintă primele două prototipuri pe bază de hidrogen din portofoliu. Primul este Master Van H2-TECH (alimentat cu hidrogen), care va debuta în 2022, și o stație de reîncărcare cu hidrogen.
Sambata, 09 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Record mondial: Toyota Mirai a parcurs 1.360 de kilometri cu un singur plin de hidrogen

Un exemplar Toyota Mirai a parcurs 1.360 de kilometri cu un singur plin de hidrogen. Noul record mondial a fost certificat de Guinness World Records.
Vineri, 27 August 2021 | Concepte

Hyundai nu renunță la hidrogen. Teaser cu un nou concept echipat cu sistem de propulsie electric cu pile de combustie

Constructorul asiatic a publicat o imagine teaser cu conceptul unui vehicul de performanță echipat cu sistem de propulsie cu pile de combustie. Totodată, Hyundai va organiza în 7 septembrie un eveniment online denumit Hydrogen Wave.
Marti, 24 August 2021 | Industrie

Mazda ar putea folosi hidrogenul pentru a renaște motorul Wankel

Constructorul japonez de automobile ar lucra la un motor Wankel (rotativ) care să fie alimentat cu hidrogen. Potrivit unui oficial Mazda, dacă proiectul primește undă verde din partea superiorilor, prototipul ar putea fi lansat în trei ani.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Mirai va fi prezentată în decembrie: modelul cu pile de combustie pe bază de hidrogen va avea roți motrice spate și autonomie mai mare

Toyota va prezenta noua generație Mirai în cursul lunii decembrie. Modelul va avea la bază platforma TNGA și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

BMW confirmă planurile pentru mașinile electrice pe pile de hidrogen: primele modele de serie vor apărea după anul 2025

BMW va lansa primul model de serie pe pile de hidrogen după anul 2025, pentru ca după anul 2030 să aibă o gamă diversificată, în funcție de infrastructură și de cererea din partea clienților.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler renunță la producția de mașini electrice alimentate cu hidrogen: germanii vor utiliza tehnologia doar pe camioane împreună cu Volvo

Daimler va renunța la producția de mașini electrice alimentate cu hidrogen și va utiliza tehnologia doar pentru dezvoltarea de camioane printr-un parteneriat cu Volvo Trucks.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota vrea să dezvolte un vehicul comercial alimentat cu hidrogen: autonomie estimată la 600 de kilometri

Toyota a anunțat că vrea să dezvolte un vehicul comercial care să fie alimentat cu hidrogen, a cărui autonomie este estimată la 600 de kilometri. Constructorul spune că tehnologia Fuel Cell este potrivită pentru vehiculele comerciale de mari dimensiuni.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a devenit cel mai mare producător de mașini electrice alimentate cu hidrogen: sud-coreenii au depășit Toyota

Hyundai a devenit constructorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini electrice alimentate cu hidrogen după ce a comercializat 3.666 de unități în primele 9 luni ale anului și a devansat astfel liderul tradițional, Toyota.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota a depășit 2 milioane de kilometri parcurși cu mașini electrice alimentate cu hidrogen: peste 500.000 de clienți au folosit Mirai

Toyota a anunțat că peste 500.000 de clienți au folosit în ultimii doi ani serviciul de car-pooling CleverShuttle, care folosește modelul electric alimentat cu hidrogen Mirai în Hamburg, Munchen și Stuttgart.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Bosch: “În 10 ani, 20% dintre mașinile electrice vor fi propulsate de pile de combustibil”

Bosch estimează că, în circa 10 ani, una din 5 mașini electrice va fi propulsată de pile de combustibil, această tehnologie fiind văzută drept o soluție mai bună pentru creșterea autonomiei.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Tehnologie

Hyundai și dezvoltarea tehnologiei Fuel Cell: asiaticii vor să producă anual 500.000 de vehicule alimentate cu hidrogen până în 2030

Hyundai a anunțat că vrea să accelereze dezvoltarea tehnologiei Fuel Cell și intenționează să producă 500.000 de mașini alimentate cu hidrogen pe an până în 2030.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Modele noi

Hyundai Nexo este numele noului SUV electric pe hidrogen al mărcii coreene: autonomie de până la 800 de kilometri

Hidrogenul sub presiune de care au nevoie mașinile pe pile de combustie este greu de captat și de stocat, dar constructorii auto continuă să îmbunătățească sistemele de propulsie de tip FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle). Avantajul net este alimentarea rezervorului în doar 5 minute.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Honda, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru