Imagine teaser cu conceptul Alpine A4810, un supercar alimentat cu hidrogen

de Tiberiu Safta
Sambata, 05.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpine a oferit o imagine teaser cu noul său concept, denumit A4810. Conceptul a fost creat de un grup de studenți și are un propulsor alimentat cu hidrogen. Mașina va fi prezentată în 18 martie.

Constructorul francez de mașini sport a publicat o imagine teaser cu noul concept A4810. Design-ul conceptului a fost creat de către un grup de 28 de studenți din Torino, care lucrează în cadrul Institutului European de Design (IED).

Din imagine se poate vedea partea din față a conceptului, cu faruri LED subțiri, în forma literei W, unite printr-o bandă iluminată. Inclusiv sigla Alpine este, la rândul său, iluminată. Design-ul conceptului ar putea oferi câteva indicii despre cum vor arăta viitoarele modele Alpine, mai ales că, în 2026, vom asista la debutul succesorului electric al lui A110.

Conceptul A4810 este alimentat cu hidrogen. Deocamdată, Alpine nu a oferit mai multe detalii tehnice. Tehnologia cu hidrogen de la acest concept s-ar putea regăsi și pe anumite modele Renault, mai ales la cele comerciale. În acest fel ar putea fi lansate mai multe vehicule cu zero emisii și cu costuri mai mici și autonomie generoasă.

Conceptul Alpine A4810 va fi prezentat în detaliu în 18 martie.

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru