Hidrogen

Luni, 27 Noiembrie 2017 | Intern

Proiect de lege: Firmele de transport public, private și de stat, vor fi obligate să cumpere mașini electrice, hibride, alimentate cu hidrogen sau gaz

Începând din 2018, cel puțin 30% din mijloacele de transport în comun cumpărate anual de autorități publice, regii și companii de stat trebuie să fie electrice, alimentate cu gaz natural sau biogaz. Firmele private de transport public, inclusiv de taxi, vor avea această obligație începând cu 2020, potrivit unui proiect de lege aflat în Parlament.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Hesla: olandezii au construit o Tesla alimentată cu hidrogen și cu autonomie de 1.000 km

O companie din Olanda a construit o mașină alimentată cu hidrogen, pornind de la o Tesla Model S, iar autonomia rezultată a fost aproape dublă, respectiv de 1.000 de kilometri.
Marti, 31 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Honda şi General Motors promit scăderea preţurilor pentru maşinile alimentate cu hidrogen

Honda şi General Motors vor investi împreună 170 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unor platforme comune care să conducă la scăderea preţurilor maşinilor alimentate cu hidrogen.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Alimentarea cu hidrogen nu se predă: 5 mari constructori formează o alianţă pentru promovarea tehnologiei

În ciuda vânzărilor slabe, maşinile alimentate cu hidrogen au un viitor: BMW, Daimler, Toyota, Honda şi Hyundai au format un consiliu pentru promovarea acestei tehnologii împreună cu alte companii din domeniu.
Joi, 18 August 2016 | Masini electrice si hibride

Picătură cu picătură: posesorii de mașini electrice pe hidrogen au depășit 1.6 milioane de kilometri parcurși în SUA

Deși pe piață există doar două modele de serie pe hidrogen, iar stațiile de încărcare sunt limitate la zona Californiei, posesorii americani ai electricelor care au pile de hidrogen în loc de baterii au adunat un milion de mile rulate.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Audi h-tron quattro concept sau cum faci din hidrogen un combustibil cool

DupăAudi e-tron quattro concept facem cunoștință cu Audi h-tron quattro Concept. Este vorba despre un SUV alimentat cu hidrogen, care anticipează viitorul Q6.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Tehnologie

Herr Nikolaus sparge gheaţa. El este primul client neamţ al lui Toyota Mirai, singura maşină electrică pe hidrogen din lume

Toyota a vândut în Germania primul exemplar al modelului Mirai, singura maşină de serie care funcţionează pe bază de celule de hidrogen. Nikolaus Schues este numele primului posesor german al acestei maşini.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Oficial BMW: X5 și X7 ar fi ideale pentru un sistem de propulsie cu pile de combustibil

Klaus Fröhlich, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare de la BMW, estimează că majoritatea mașinilor din lume vor fi electrice în termen de 50 de ani. Până atunci, X5 și X7 sunt candidatele perfecte pentru un sistem cu pile de combustibil.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

BMW anunță o revoluție în domeniul mașinilor alimentate cu hidrogen, care ar putea dubla autonomia acestora

Reprezentanții BMW au declarat că vor lansa o berlină alimentată cu hidrogen după anul 2020. Aceasta va folosi o tehnologie avansată de comprimare a gazului, care va dubla autonomia față de tehnologia disponibilă în prezent.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda vrea să revoluționeze lumea cu o mașină electrică pe hidrogen care merge 700 kilometri cu un plin

Honda a prezentat la Tokyo modelul Clarity Fuel Cell, o mașină electrică alimentată cu hidrogen care poate să parcurgă 700 de kilometri cu un plin, cu 200 în plus față de Toyota Mirai.
Miercuri, 12 August 2015 | Modele noi

Toyota Mirai a ajuns în Europa. Modelul alimentat cu hidrogen e disponibil deocamdată în doar trei țări: Germania, Anglia și Danemarca

Vești bune pentru cei care cred într-un viitor al modelelor electrice alimentate cu hidrogen. Toyota a anunțat că primele exemplare ale lui Mirai, primul model de serie de acest tip, au ajuns în Europa.
Luni, 11 Mai 2015 | Tehnologie

Germania a deschis primul punct de alimentare cu hidrogen de pe Autobahn

Germania deţine deja 20 de puncte de alimentare cu hidrogen, iar anul 2015 se va termina cu 50 de astfel de staţii în funcţiune.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Mediu

Toyota: „Apa rezultată pe evacuarea modelului Mirai e mai curată decât laptele”

Un oficial Toyota are deplină încredere în modelul alimentat cu hidrogen Mirai. Acesta susține că în urma procesului de combustie, apa rezultată pe țeava de eșapament este mai curată decât laptele.
Marti, 02 Iulie 2013 | Modele noi

Toyota va lansa în 2014 un model cu zero emisii de carbon şi 480 kilometri autonomie

Toyota va lansa în 2014 un model de serie alimentat cu hidrogen, care va avea o autonomie de 480 kilometri, anunţă cei de la Bloomberg.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Industrie

Daimler, Ford şi Nissan au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea vehiculelor alimentate cu hidrogen

Ford, Nissan şi Daimler vor dezvolta împreună vehicule alimentate cu hidrogen, anunţă Automotive News.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Benzina cu etanol şi electricitatea, combustibilii viitorului

Uitaţi de hidrogen. Vrem, nu vrem, maşinile vor folosi în viitorul apropiat benzină amestecată cu etanol şi electricitate. Automarket vă prezintă o serie de argumente în acest sens.
Luni, 10 Octombrie 2011 | Mediu

2020: Un milion de maşini cu hidrogen înscrise în circulaţie

Pike Research, o companie americană specializată în analizarea tehnologiilor ecologice, estimează că şoselele vor fi animate de 1.000.000 de vehicule alimentate cu hidrogen până în 2020.
Marti, 01 Februarie 2011 | Mediu

Daimler: Vehiculele alimentate cu hidrogen nu vor fi mai scumpe decât hibrizii diesel din 2015

Mercedes estimează că automobilele alimentate cu hidrogen vor fi relativ accesibile din 2015. Potrivit şefului departamentului de mobilitate ecologică de la Mercedes, respectivele modele nu vor fi mai scumpe decât hibrizii echipaţi cu motoare diesel.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Mediu

Britanicii lucrează la un înlocuitor ecologic al benzinei

Britanicii au realizat o soluţie pe bază de hidrogen care poate fi folosită pe post de carburant de majoritatea automobilelor alimentate cu benzină. Pe viitor, aceştia vor realiza un sistem de alimentare a carburantului respectiv.
Sambata, 15 Ianuarie 2011 | Mediu

Japonia: Maşinile cu hidrogen vor fi mai accesibile din 2015

Japonezii vor ca până la finalul lui 2015 să lanseze un automobil pe hidrogen cu un preţ mult mai accesibil. În cadrul acestui proiect vor fi implicaţi 13 constructori şi furnizori de energie niponi.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Honda, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru