Hidrogen

Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Mediu

Hyundai va testa un ix35 pe hidrogen din 2011

Hyundai va testa cea de-a treia generaţie de autovehicule cu hidrogen din 2011. Noul vehicul de test este ix35 FCEV şi are o autonomie de 650 de kilometri cu o singură alimentare completă cu hidrogen.
Miercuri, 23 Iunie 2010 | General

Mazda aniversează 90 de ani de existenţă

Japonezii de la Mazda Motor Corporation sărbătoresc 90 de ani de existenţă ai companiei. Cu ocazia acestei aniversări, aceştia au pus pe hârtie invaţiile care i-au consacrat de-a lungul anilor.
Marti, 25 Mai 2010 | Modele noi

Daimler şi Toyota ar putea colabora pentru dezvoltarea vehiculelor cu hidrogen

Toyota şi Daimler ar putea să colaboreze pentru dezvoltarea şi producţia de vehicule electrice. Şefii celor două corporaţii şi-au exprimat deja interesul pentru acest parteneriat pentru viitorul automobilului.
Luni, 12 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testeaza un nou prototip alimentat cu hidrogen

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini ale prototipului BMW Seria 1 cu tractiune fata si tren de propulsie hibrid benzina-hidrogen.
Luni, 12 Aprilie 2010 | Modele noi

BMW a creat prototipul unui Seria 1 alimentat cu hidrogen

Viitorul BMW cu tractiune fata si urmatoarea generatie Mini vor putea fi echipate cu un sistem de propulsie hibrid, care va utiliza si pile electrice pe hidrogen.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Mediu

Honda testeaza o pompa de hidrogen alimentata solar

Inginerii Honda testeaza o pompa de hidrogen alimentata de panouri solare. Aceasta este destinata uzului casnic si ar putea revolutiona industria auto.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Mediu

BMW muta testele lui Seria 7 pe hidrogen de pe strada in laborator

In lipsa unei infrastructuri adecvate, BMW renunta la testele de sosea pentru Hydrogen 7 in favoarea testelor de laborator, organizate in conditii controlate si la costuri mai scazute.
Sambata, 19 Decembrie 2009 | Industrie

Cercetatorii germani vor sa scoata hidrogen din alge

Cercetatorii din cadrul Institutului de Tehnologie Karlsruhe lucreaza la un program botezat HydroMicPro, prin intermediul caruia vor produce hidrogen cu ajutorul algelor.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Modele noi

Vehiculele pe hidrogen ar putea fi prea scumpe pentru utilizatorii obisnuiti

Daca ati visat sa va cumparati un vehicul pe hidrogen peste zece ani, nu va entuziasmati inca. Analistii economici avertizeaza ca acestea nu vor fi rentabile pentru utilizatorii privati in momentul in care vor debuta pe piata.
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Industrie

Honda: "Hibrizii sunt doar o tranzitie catre vehiculele pe hidrogen"

Un oficial Honda a declarat ca modelele hibride nu reprezinta decat o tranzitie catre cele pe baza de pile de combustibil. De aceea, japonezii se vor axa momentan pe dezvoltarea unui flote de modele hibride.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | General

Americanii au cel mai rapid vehicul pe hidrogen din lume

Un vehicul alimentat cu hidrogen a reusit sa atinga o viteza de 484 km/h, fiind atat cel mai rapid vehicul de acest gen din lume, cat si cel mai rapid vehicul cu propulsie electrica inregistrat de FIA.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Industrie

Presedintele Aston Martin: "Vehiculele pe hidrogen sunt viitorul"

Presedintele marcii Aston Martin a anuntat sprijinul sau pentru vehiculele pe hidrogen si a dezvaluit faptul ca inginerii britanici lucreaza la un asemenea model, a carei dezvoltare este inca in faza incipienta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

F-Cell, versiunea ecologica a lui Mercedes B-Klasse

Mercedes a publicat detalii complete despre noua versiune F-Cell dezvoltata pentru modelul B-Klasse. Aceasta dezvolta 136 de cai putere si ofera o autonomie de 400 de km.
Joi, 13 August 2009 | Mediu

Honda vrea modele pe hidrogen accesibile pana in 2020

Honda promite ca peste un deceniu va pune la dispozitia clientilor sai modele care functioneaza pe hidrogen la un pret egal cu cel al versiunilor echivalente pe benzina.
Duminica, 09 August 2009 | Mediu

Succes in primele teste pentru Toyota Highlander pe hidrogen

Inginerii de la Toyota au testat in California viitorul sau SUV pe hidrogen, botezat Highlander. In urma acestor teste, modelul a inregistrat o autonomie de 690 de kilometri.
Vineri, 07 August 2009 | Modele noi

Toyota va produce vehicule pe hidrogen din 2015

Toyota va lansa versiunea Plug-In a lui Prius pana la sfarsitul acestui an si va oferi o versiune electrica a lui iQ pana in 2012. In cinci ani, Toyota va oferi si vehicule alimentate cu hidrogen.
Joi, 18 Iunie 2009 | Mediu

OMV a deschis prima statie publica de alimentare cu hidrogen

Austriecii de la OMV au facut deja primul pas spre crearea unei retele publice de alimentare cu hidrogen, dupa ce au deschis prima statie de alimentare cu hidrogen din Germania.
Joi, 18 Iunie 2009 | General

Record de viteza cu un vehicul pe hidrogen: 321 km/h

Jesse James a reusit sa doboare actualul record de viteza pe uscat pentru un vehicul propulsat pe hidrogen. Noua performanta insumeaza 321 de km/h.
Luni, 01 Iunie 2009 | Modele noi

Exemplarele GM si Chrysler nevandute, transformate in hibrizi

Un om de afaceri american a anuntat ca va cumpara 300.000 de exemplare Chrysler si GM din curtea dealerilor care urmeaza sa fie inchisi, pentru a le transforma in hibrizi pe hidrogen.
Joi, 28 Mai 2009 | Tehnologie

Mazda a livrat primul hibrid Primacy Hydrogen RE

Mazda a livrat primul hibrid care imbina un motor pe benzina ce poate functiona si pe hidrogen cu un motor electric. Modelul este bazat pe Mazda Premacy si este echipat cu un motor Wankel.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Mercedes-Benz, Hyundai, Honda, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru