Prima imagine cu noul Ineos Grenadier alimentat cu hidrogen. Debut în iulie

de Tiberiu Safta
Joi, 29.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania britanică Ineos a publicat prima imagine oficială cu viitorul prototip Grenadier alimentat cu hidrogen. Noul model va avea o caroserie de tip camionetă, iar debutul său va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din luna iulie.

După o perioadă relativ lungă de zvonuri și speculații, Ineos Grenadier este pe cale să primească o nouă versiune, alimentată cu hidrogen. Cu această ocazie, constructorul britanic ne oferă prima imagine oficială cu noul model, care va fi o camionetă.

Imaginea relevă doar partea din spate a noului model, unde putem observa stopurile LED desenate în forma unor inele, precum și ușa benei cu inscripția numelui modelului. Până acum, Ineos nu a dezvăluit nicio informație tehnică despre noul model.

Din fericire, așteptarea nu va mai dura mult timp, deoarece noul model alimentat cu hidrogen va fi dezvăluit oficial în 13 iulie, în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie. Tot acolo, Ineos va mai prezenta încă o versiune nouă pentru Grenadier.

via Ineos

Comentarii (1)

  • Grenada explozivă de hidrogen

    Cine vrea să stea cu bomba în garaj
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru