Grenadier

Miercuri, 20 Decembrie 2023 | Siguranta

Ineos Grenadier, rechemat din cauza unei probleme la cabluri: pericol de scurt circuit

Compania britanică Ineos a inițiat o campanie de rechemare pentru SUV-ul de teren Grenadier. Peste 700 de exemplare sunt rechemate din cauza unor cabluri care pot duce la un scurt circuit.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Ineos Grenadier Quartermaster, varianta pick-up a SUV-ului de teren

Ineos a prezentat oficial noul Grenadier Quartermaster, varianta pick-up a modelului de teren. Noua variantă primește două motoare BMW cu 6 cilindri în linie și care dezvoltă până la 286 de cai putere.
Joi, 29 Iunie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Ineos Grenadier alimentat cu hidrogen. Debut în iulie

Compania britanică Ineos a publicat prima imagine oficială cu viitorul prototip Grenadier alimentat cu hidrogen. Noul model va avea o caroserie de tip camionetă, iar debutul său va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din luna iulie.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Industrie

Ineos: Lansarea versiunii cu hidrogen a lui Grenadier, amânată din cauza lipsei infrastructurii

Cei de la Ineos anunță că lansarea versiunii cu hidrogen a modelului Grenadier, a fost amânată din cauza lipsei infrastructurii. Constructorul de automobile nu renunță, însă, la acest tip de combustibil alternativ.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Industrie

Ineos Grenadier a intrat în producție. Va fi comercializat și în România

Britanicii de la Ineos Automotive anunță intrarea în producție a modelului Grenadier. Acesta va fi asamblat la uzina din Hambach (Franța) și va fi disponibil și în România.
Miercuri, 27 Aprilie 2022 | Intern

SUV-ul Ineos Grenadier va fi vândut și în România, de către Automobile Bavaria

Ineos Grenadier, mașina de teren concepută de Ineos, va ajunge și în România în această vară. Modelul va fi vândut de către Automobile Bavaria, iar țara noastră devine unul dintre cele 160 de puncte de vânzare din întreaga lume pentru Grenadier.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Industrie

Primele imagini cu interiorul lui Ineos Grenadier: livrările încep în iulie 2022

Ineos a publicat primele imagini cu interiorul modelului Grenadier, ale cărui livrări către clienți sunt programate să înceapă în iulie anul viitor.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Industrie

O ultimă speranță pentru cei care vor off-road veritabil: Ineos Grenadier e un SUV care seamănă cu Land Rover Defender

Britanicii de la Ineos au finalizat o nouă etapă în procesul de testare a lui Grenadier, după ce modelul de off-road a fost pus la încercare în munții din Austria. Producția este programată să înceapă în iulie 2022.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Industrie

Ineos spune că preluarea fabricii Smart din Franța ar putea fi finalizată în câteva săptămâni: britanicii vor să producă anual 25.000 de unități Grenadier

Grupul Ineos speră că preluarea fabricii Smart din Franța va fi finalizată în câteva săptămâni, după ce sindicatele și-au dat acordul pentru tranzacția dintre britanici și Daimler. Ineos vrea să producă anual 25.000 de unități ale modelului Grenadier.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Industrie

Ineos a primit 17.000 de pre-comenzi pentru modelul Grenadier: britanicii au nevoie de 25.000 de clienți anual pentru ca proiectul să fie profitabil

Britanicii de la Ineos au anunțat că modelul Grenadier a înregistrat 17.000 de pre-comenzi până în prezent. Reprezentanții companiei susțin că vânzările anuale ar trebui să fie de cel puțin 25.000 de unități pentru ca proiectul să fie profitabil.

Tag-uri similare

ineos, Grenadier, ineos grenadier, pre-comenzi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru