Ineos Grenadier, rechemat din cauza unei probleme la cabluri: pericol de scurt circuit

de Tiberiu Safta
Miercuri, 20.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania britanică Ineos a inițiat o campanie de rechemare pentru SUV-ul de teren Grenadier. Peste 700 de exemplare sunt rechemate din cauza unor cabluri care pot duce la un scurt circuit.

Britanicii de la Ineos tocmai au inițiat o campanie de rechemare pentru Grenadier, după ce a fost raportată o problemă tehnică de către NHTSA, organismul de siguranță rutieră din Statele Unite.

Mai exact, vehiculele echipate cu pachetul opțional care include întrerupătoare auxiliare ar putea avea firul de comandă al releului prins sub piulița de conectare a cablului de alimentare al releului.

Din cauza acestei poziționări greșite a firului, este foarte posibil să aibă loc un scurt circuit în mașină, ceea ce poate duce inclusiv la un incendiu.

Această problemă afectează 706 exemplare ale modelului. Ineos știa de această problemă încă din noiembrie, atunci când o mașină a fost descoperită cu aceste cabluri montate incorect. Până acum, doar la acea mașină a fost descoperită această problemă, însă constructorul britanic a inițiat acest recall ca măsură de precauție.

Vehiculele afectate vor trebui să se prezinte la service. Acolo vor fi inspectate cablurile, iar acestea vor fi înlocuite în caz de defecțiune sau dacă sunt montate necorespunzător.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Banditos
    Giculee... probleme Gicule?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru