Ediție specială pentru Ineos Grenadier, limitată la 1924 de exemplare

de Tiberiu Safta
Vineri, 17.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ineos a lansat prima ediție limitată pentru modelul său de teren Grenadier. Noua ediție limitată se numește Grenadier 1924 și marchează 100 de ani de la înființarea companiei de produse vestimentare Belstaff.

Constructorul britanic a prezentat prima ediție limitată a lui Grenadier, creată cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea firmei de produse vestimentare Belstaff. Această companie este deținută de Ineos și a fost înființată în 1924, de unde vine și numele noii ediții limitate.

Noul Ineos Grenadier 1924 aduce noutăți de natură vizuală. Caroseria este vopsită predominant în nuanța de alb Magic Mushroom în combinație cu negru Inky. De asemenea, ediția specială primește o grilă neagră, jante de 17 inch vopsite în argintiu și negru, precum și scuturi de protecție vopsite în gri închis.

Noutăți sunt prezente și în habitaclu, acolo unde avem un finisaj verde închis aplicat pe bord, la consola centrală și la panoul de comenzi din plafon.

Noul Ineos Grenadier 1924 nu primește nicio modificare tehnică față de versiunea obișnuită. Modelul de teren este disponibil cu un motor diesel de 249 de cai putere sau cu un motor pe benzină de 286 de cai putere, ambele de proveniență BMW.

Ediția specială Grenadier 1924 va fi produsă în exact 1924 de exemplare și va fi disponibilă începând din 26 iunie.

via Ineos

Comentarii (2)

  • Cam multe unitati chiar si pentru o editie nespeciala.
    3 0
  • Clique
    Motorizare Bmw... mda... nu mulțumesc
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru