Garantie

Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Seat extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră între 1 martie și 31 mai

Seat a anunțat extinderea garanției cu trei luni pentru modelele Ibiza, Leon, Arona, Ateca, Tarraco, Alhambra, Mii Electric, dar și pentru vehiculele Cupra. Oferta este valabilă pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai.
Luni, 04 Mai 2020 | Economic

Volkswagen extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră în perioada 1 martie – 31 mai

Volkswagen a decis extinderea garanției cu trei luni pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai. Oferta se aplică tuturor unităților produse în Europa sau pentru piața europeană.
Vineri, 10 Iulie 2015 | Industrie

Volvo oferă garanție pe viață la anumite componente înlocuite pe modelele sale din SUA

Volvo caută se se repoziționeze ca un brand premium pe piața din Statele Unite și promite garanție pe viață la piesele înlocuite pe modelele sale.
Vineri, 06 Mai 2011 | Industrie

Rolls-Royce va comercializa şi automobile second-hand

Englezii de la Rolls-Royce vor comercializa prin reţeaua proprie automobile second-hand certificate, care vor fi vândute cu garanţie de până la 24 de luni.
Vineri, 06 August 2010 | General

Opel/Vauxhall oferă garanţie pe viaţă în Marea Britanie

Britanicii de la Vauxhall oferă garanţie pe viaţă pentru toate modelele vândute după data de 1 august 2010. Garanţia este valabilă pentru primul proprietar şi este limitată la 160.000 kilometri.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Intern

Kia extinde garanţia întregii game de modele la şapte ani

Kia va oferi garanţie "bară la bară" pentru întreaga gamă de modele a constructorului coreean. Această regulă se aplică implicit pentru Cee'd, care până acum dispunea de cinci ani.
Vineri, 28 Mai 2010 | General

CE vrea să le permită clienţilor de maşini noi să-şi repare masinile şi în alte service-uri

O normativă a Comisiei Europene le va permite proprietarilor de autoturisme aflate în garanţie să-şi repare şi întreţină maşinile şi la service-urile care nu se alfă în reţeaua mărcii pe care o deţin. Măsurile se vor aplica treptat în următorii trei ani.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Intern

Chevrolet ofera garantie extinsa la cinci ani si pentru modelele deja cumparate

Clientii Chevrolet din Romania vor putea opta pentru o garantie extinsa pana la cinci ani, aceasta optiune fiind disponibila si pentru cei care si-au cumparat un Chevrolet nou in urma cu mai putin de 18 luni.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | Intern

Toyota Romania extinde garantia standard la 5 ani pentru toate modelele

Toate cele 13 modele vandute de catre Toyota in Romania incepand cu aceasta luna vor beneficia de o garantie standard de cinci ani. Aceasta este transmisibila si are o limita de 160.000 de kilometri.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | General

Honda Jazz conduce in topul celor mai fiabile masini din Anglia

Warranty Direct a realizat topul celor mai fiabile masini din Marea Britanie. Prima pozitie este ocupata de Honda Jazz, urmata de Toyota Yaris si de Ford Fiesta.
Joi, 20 August 2009 | Industrie

Chrysler renunta la garantia pe viata a trenului de rulare

Concernul american Chrysler va renunta la politica sa de a oferi garantie pe viata pentru trenul de rulare in favoarea unei garantii de 5 ani sau 160.000 kilometri.
Luni, 27 Iulie 2009 | Modele noi

Urmasul lui Tucson va fi construit de catre Kia

Noul Hyundai IX35 va fi primul model care nu apartine marcii Kia fabricat la uzina din Zilina, Slovacia. Productia va debuta in decursul anului 2010.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Iulie 2009 | General

Ferrari ofera clientilor modelelor sale vechi un an de asistenta gratuita

Ferrari a anuntat inaugurarea unui program de asistenta de un an de care va dispune fiecare client al unei masini Ferrari construite din 1947 pana astazi.

Tag-uri similare

Ferrari, Toyota, Hyundai, Fiat, vanzari, Kia, Romania, Chevrolet, productie, Chrysler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru