Opel/Vauxhall oferă garanţie pe viaţă în Marea Britanie

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 06.08.2010
Britanicii de la Vauxhall oferă garanţie pe viaţă pentru toate modelele vândute după data de 1 august 2010. Garanţia este valabilă pentru primul proprietar şi este limitată la 160.000 kilometri.

Vauxhall, divizia britanică a mărcii Opel, a anunţat că toate modelele înregistrate după data de 1 august 2010 vor beneficia de garanţie pe viaţă în limita a 160.000 kilometri. Garanţia Lifetime de la Vauxhall acoperă costul pieselor de schimb pentru primii 160.000 kilometri, neexistând o limită de timp în care aceasta este valabilă. Evident, garanţia nu acoperă consumabile precum kit-uri de ambreiaj, anvelope, acumulatori şi kit-uri de distribuţie. Garanţia acoperă motorul şi trenul de propulsie, sistemul de direcţie, sistemul de frânare şi echipamentul electric în aceleaşi condiţii ca alte contracte de garanţie.

"Facem o declaraţie puternică de încredere în calitatea produselor noastre şi prezentăm o intenţie clară de a furniza cele mai bune servicii pentru clienţi din Marea Britanie", a declarat Duncan Aldred, directorul Vauxhall.

Cei de la Vauxhall consideră că acest tip de garanţie este echivalentul unei garanţii pe viaţă pentru 90% din clienţii săi.

Proprietarii vor fi nevoiţi să aducă maşina în fiecare an la o inspecţie gratuită în cadrul unui dealer Vauxhall. Garanţia nu este transferabilă pe moment, dar englezii lucrează la un sistem pentru a-i premite primului proprietar să-şi vândă maşina cu tot cu garanţie în anumite condiţii.

Oferta Vauxhall din Marea Britanie vine ca un răspuns la propunerile celorlalţi constructori care activează pe această piaţă şi au mizat pe o garanţie extinsă pentru a atrage mai mulţi clienţi. Spre exemplu, cei de la Toyota oferă o garanţie pe cinci ani limitată tot la 160.000 kilometri, iar Hyundai oferă o garanţie de cinci ani fără limită de kilometri pe piaţa din Marea Britanie. Kia oferă şi ei o garanţie îndelungată, limitată la 160.000 kilometri pe un termen de şapte ani.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • george
    BULLSHIT AMERICAN, ACUM SI IN EUROPA
    Practic, nu se va bucura nimeni de acea garantie pe viata...
    2 9
  • Ce cauta Opel in titlu
    Pentru ca in Marea Britanie se vinde doar Vauxhall... Deci? Asa, pentru informarea voastra, faptul ca ati preluat informatia de la o revista englezeasca nu inseamna ca doar acolo se va aplica acea garantie.

    Prin urmare e vorba de toata Europa. Cititi si voi si alte situri....
    4 2
  • garantie!?
    Am auzit asta la radio prima data si asteptam sa citesc aici mai multe.
    Cu treaba asta isi castiga incredere, imagine si nu in ultimul rand multi bani...
    O sa iti faci reviziile timp de 160 mii de km doar la ei, ceea ce costa, si pana la urma in zilele noastre se produc masini care fac lejer 200 mii km fara reparatii la motor sau transmisie.
    Ce e cu adevarat avantajos... daca faci doar 10-15km pe an sau mai putin, sa ai garantie la partea electica... e ceva.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru