Volkswagen extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră în perioada 1 martie – 31 mai

de Paul Cosma
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a decis extinderea garanției cu trei luni pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai. Oferta se aplică tuturor unităților produse în Europa sau pentru piața europeană.

Volkswagen a anunțat o măsură importantă pentru clienți în contextul restricțiilor de circulație impuse în întreaga lume ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Brandul german a decis să extindă cu trei luni garanția pentru toate modelele noi a căror garanție expiră în perioada 1 martie - 31 mai.

Potrivit Volkswagen, măsura se aplică tuturor mașinilor produse în Europa sau destinate pieței europene.

“Din cauza pandemiei, numeroase service-uri autorizate rămân închise, iar pentru clienți nu este posibil să ceară reparații în contul garanției. Această extindere a garanției este o măsură imediată și nebirocratică în folosul clienților,” a declarat Jürgen Stackmann, membru în board-ul VW și responsabil de vânzări și marketing.

Via VW

Comentarii (1)

  • si daca-mi expira in august de ce nu as beneficia???
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru