Ferrari ofera clientilor modelelor sale vechi un an de asistenta gratuita

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Ferrari a anuntat inaugurarea unui program de asistenta de un an de care va dispune fiecare client al unei masini Ferrari construite din 1947 pana astazi.

Ferrari a anuntat oficial lansarea unui program de asistenta gratuit care se refera la toate modelele Calutului Cabrat construite din 1947 pana astazi. Programul a fost botezat "With you", de serviciile acestuia urmand sa beneficieze toti posesorii de modele Ferrari care nu dispun de garantie de fabrica, aceasta expirand intre timp.

Conform sistemului "With you", detinatorii de modele Ferrari vor dispune de gratuit de 12 luni de asistenta in cazul in care masina se defecteaza, urmand sa primeasca contravaloarea deplasarii masinii proprietate personala pana la si de la service-ul autorizat Ferrari la care aceasta a fost pusa din nou in functiune. Pentru confortul clientilor sai, Ferrari va suporta contravaloarea cazarii celui care a intampinat o problema tehnica in perioada in care masina este imobilizata in service.

Serviciul trebuie activat de fiecare client prin telefon sau printr-o vizita la dealership-ul national Ferrari.

via | Newspress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru