Volvo oferă garanție pe viață la anumite componente înlocuite pe modelele sale din SUA

de Bogdan Mirică
Vineri, 10.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volvo caută se se repoziționeze ca un brand premium pe piața din Statele Unite și promite garanție pe viață la piesele înlocuite pe modelele sale.

Înainte de criză, Chrysler își lua inima în dinți și promitea garanție pe viață pentru clienții săi. Oferta nu a durat pentru multă vreme, având în vedere că recesiunea aproape că a falimentat constructorul american.

Acum, un alt constructor care își dorește fidelizarea clienților promite garanție pe viață. Este vorba despre Volvo, iar garanția se referă la anumite componente cumpărate din rețeaua suedezilor și manopera acestora. Oferta este disponibilă doar pe piața din Statele Unite și presupune ca reparațiile să se facă cu piese originale și în service-urile Volvo.

Dacă toate aceste condiții sunt îndeplinite, Volvo promite că proprietarii nu vor mai fi nevoiți să plătească reparații pentru aceeași componentă, pe toată durata exploatării vehiculului. Există însă și câteva excepții: printre ele se numără curele de transmisie, anvelope, filtre, covorașe și baterii.

Urmareste Automarket
Oferta Volvo face parte din programul Service Advantage, care presupune update gratuit pentru softurile mașinii, diagnostic gratuit, soluții de transport alternative când mașina este în service și chiar spălare gratuită.

Lansarea acestui program de garanție este un prim pas pe care Volvo îl face pentru a reuși să se repoziționeze ca producător premium pe piața din Statele Unite.

Comentarii (4)

  • sa vedem daca se mai risca vreun constructor la treaba asta.... Ma mira ca americanii beneficiaza de asa oferte...avand in vedere cat de procesomani sunt...
    3 3
  • Cosmin
    asta e viitorul si vor fi si alti care vor urma, mai ales cei ce vor sa ajunga/ ramana in top...
    4 1
  • Marius
    Nimic surprinzător, la fel fac și BMW și Audi..., mai mult ei schimba mașinile cu totul ca e mai simplu decât sa scoți motorul de Bmw ca să schimbi distribuția.
    0 5
  • AndreiRN
    Chinezi de la Volvo umbla cu cioara vopsita si pacaleste pe cei mai naivi. Am garantie p viata la alternatorul si strterul de la Dodge si la fel si la placutele de frane la mercedes.
    M-am folosit de aceasta garantie de 3 ori in 10 ani.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru