Chrysler renunta la garantia pe viata a trenului de rulare

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.08.2009
Concernul american Chrysler va renunta la politica sa de a oferi garantie pe viata pentru trenul de rulare in favoarea unei garantii de 5 ani sau 160.000 kilometri.

Oficialii Aliantei dintre Fiat si Chrysler au decis sa renunte la garantia pe viata oferita pana de curand pentru modelele Chrysler. In schimb, toate modelele produse dupa luna august a acestui an vor primi o garantie de cinci ani sau 160.000 mii de kilometri. Acest lucru este pozitiv pentru clientii modelelor Dodge SRT, care nu beneficiau de o garantie extinsa. Doar doua modele Dodge nu vor fi acoperite de noua garantie de 5 ani, respectiv Dodge Ram diesel si vehiculele comerciale Dodge Sprinter, care sunt asamblate de Freightleiner.

Garantia disponibila pentru toate modelele concernului Chrysler este in continuare transferabila de la un proprietar la altul. Oficialii Chrysler au descoperit cu stupoare ca garantia pe care o ofereau in trecut nu era atat de apreciata de clienti pe cat isi imaginau directorii de marketing ai companiei. Cu toate acestea, faptul ca garantia era transferabila de la un proprietar la altul era un lucru extrem de atragator pentru clientii marcii americane Chrysler.

Tocmai de aceea, producatorul american de automobile nu va schimba nimic in privinta garantiei oferite modelelor produse inainte de august 2009.

Via | Thecarconnection

Comentarii (7)

  • george
    IT WAS A BUNCH OF CRAP ANYWAY
    In materialele publicitare aparea "garantie pe viata" si atat. Abia dupa ce citeai "bobul de orez" vedeai ca e doar la "powertrain"...

    In alta ordine de idei, din ce imi amintesc eu, garantia nu era transferabila de la un proprietar la altul. Probabil ca transferabilitatea s-a introdus ceva mai tarziu...dar nu mokka. N-au specificat nimic ce costuri presupunea asta.

    Oricum, asta spune multe despre calitatea masinilor americane...
    5 1
  • @GEORGE
    USOR USOR CA IL DERANJEZI PE OPINCA
    6 0
  • Probabil garantie pe viata va ramane, insa pentru seniorii cazati la azilele de batrani din Florida.;)
    3 0
  • george
    DE PARCA AR FI VREUN CROTAL
    @ @GEORGE

    asa imi atragi atentia...

    Stai linistit ca n-are ce sa zica la chestia asta. O sa mearga pe burta ca-i baiat destept.
    4 1
  • AndreiRN
    Garantia
    Oricum garantia nasinilor americane este net superioara celor europene care intentionat sunt proiectate sa functioneze pe durata mica.
    2 3
  • george
    ALTU` N-A FOST LA FEL DE DESTEPT
    @ AndreiRN

    Asa e. Sunt proiectate sa functioneze putin dar proprietarii fac ei niste smecherii si reusesc sa le faca sa mearga mult. Alea americane sunt gandite sa functioneze mult (daca te duce capu` doar doi metri si te iei dupa bullshit-ul ala cu garantia pe viata) dar merg putin (ma refer la cele de generatie recenta, nu la cele din `50 -`60 - `70). Iar producatorii lor fie au trecut prin falimente, fie sunt in hazna. Din cauza ca masinile sunt extrem de bune...DUH...
    3 0
  • Prof. Bengescu
    E plecat
    Opinca e plecat in tabara la Navodari si nu are acces la net.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru