Kia extinde garanţia întregii game de modele la şapte ani

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.06.2010
Kia va oferi garanţie "bară la bară" pentru întreaga gamă de modele a constructorului coreean. Această regulă se aplică implicit pentru Cee'd, care până acum dispunea de cinci ani.

Toate modelele Kia vândute şi înregistrate după data de 15.06.2010, fabricate în 2010, vor beneficia de garanţia de şapte ani "de la bară la bară", fără limită de kilometri în primii trei ani şi până la limita de 150.000 de kilometri. Vehiculele folosite în scop de taxi au o limită de 150.000 de kilometri pentru primii trei ani de garanţie, în timp ce autoturismele folosite în scopuri non-comerciale nu au limită de kilometri în primii trei ani, ci doar în cei şapte ani.

Pe lângă garanţia de şapte ani, toate autoturismele Kia care respectă criteriile de mai sus vor beneficia de o garanţie anti-perforare la coroziune de 7 până la 12 ani – în funcţie de model. În funcţie de model, vopseaua este acoperită pentru cinci ani, echipamentele audio şi de navigaţie primesc o garanţie de trei ani – maxim 100.000 kilometri. Piesele, accesoriile şi acumulatorii au o garanţie de doi ani. În cazul componentelor precum anvelope, plăcuţe de frână sau discul de ambreiaj, uzura normală a acestora este exclusă din garanţie.

"Noua garanţie Kia de 7 ani este pur şi simplu cea mai lungă şi cea mai bună garanţie oferită unei maşini noi în Europa.

Evident că o garanţie mai lungă este mai bună decât una mai scurtă şi de aceea noi asigurăm acum toate maşinile noastre cu o garanţie de 7 ani. Acest lucru îi va oferi fiecărui posesor de Kia liniştea şi încrederea în produs şi va creşte valoarea la revânzare a maşinii pe piaţa vehiculelor uzate atunci când va dori să o vândă", a declarat Paul Philpott – Chief Operating Officer al Kia Motors Europe.

Garanţia este transferabilă în cazul revânzării autoturismului în timpul perioadei de garanţie, lucru care ar trebui să ridice valoarea de revânzare a modelelor care beneficiază de acest serviciu. Singurul model Kia pentru care această garanţie nu este extinsă este vehiculul comercial K2900.

Via | Kia

Comentarii (5)

  • gabi_o
    revizii facute la ei!
    Da, dar pt garantia de 7 ani reviziile le faci la ei!
    4 2
  • Bogdan
    care ei?
    @gabi_o: faci revizia la orice service Kia din Europa:). Ca e garantie europeana, nu locala.
    1 3
  • clubKIA.ro
    asta inseamana calitate,
    felicitari pt KIA si sper sa o tina tot asa
    3 4
  • marketing pur
    cica bara la bara adica numai caroseria are 7 ani ca in rest "Piesele, accesoriile şi acumulatorii au o garanţie de doi ani", deci unde garantia de 7 ani, atunci cand kia o sa imi schimbe telescoapele, bielele, cap bara etc etc la 6 ani 11 luni si 149k de km sa zica: Garantie 7 ani "de la bară la bară", pana atunci vrajeala si marketing care prinde la "hai sa ii prostim pe prosti"
    0 0
  • Marian
    Am un Ceed diesel si prima revizie facuta sambata la fix un an si 19150 km m-a costat 483.5 ron.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru