Jazz

Joi, 12 Ianuarie 2023 | Modele noi

Honda anunță o serie de noutăți pentru modelul Jazz, inclusiv mai multă putere pentru sistemul hibrid

Constructorul nipon de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Jazz și, implicit, Jazz Crosstar. Printre acestea regăsim și mai multă putere pentru sistemul de propulsie hibrid.
Vineri, 05 August 2022 | Modele noi

Honda lansează noul Fit RS în Japonia. Jazz-ul cu aer sportiv ar putea ajunge și în Europa

Honda prezintă noua versiune Fit RS pentru piața din Japonia. Disponibilă cu un sistem de propulsie hibrid, acest model ar putea ajunge și pe piața europeană (unde cel standard este comercializat sub denumirea Jazz).
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini și detalii oficiale referitoare la noua generație Honda Jazz: modelul de clasă mică va fi disponibil exclusiv cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat o serie de imagini și detalii referitoare la noua generație Jazz. Modelul de clasă mică va fi disponibil în Europa doar cu un sistem hibrid de propulsie alcătuit dintr-un propulsor pe benzină, un motor electric și un motor/generator electric secundar.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Honda Jazz va fi prezentată în 24 octombrie: modelul niponilor va fi disponibil în Europa doar în versiune hibrid

Noua generație Honda Jazz (Fit) va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo din 24 octombrie. Modelul promite să ofere spațiu generos pentru toți pasagerii.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Modele noi

Honda Jazz, primele imagini ale noii generaţii, publicate înainte de lansarea oficială

Honda se pregăteşte să lanseze noua generaţie a lui Jazz, vândută sub numele Fit pe unele pieţe. Până la prezentarea imaginilor oficiale, australienii de la Car Advice au publicat o galerie foto a acestuia.
Joi, 29 Decembrie 2011 | Video

VIDEO: Honda distruge 1055 de maşini afectate de inundaţii

Honda a decis să distrugă peste 1000 de maşini afectate de inundaţiile din Thailanda pentru a recâştiga încrederea publicului şi pentru a evita refolosirea părţilor componente.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Insight va sta cu motorul oprit de trei ori mai mult

Inginerii Honda au modificat sistemul stop-start al lui Insight şi Jazz Hybrid pentru a permite oprirea motorului pe o durată de trei ori mai mare decât cea permisă până în prezent.
Luni, 27 Septembrie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Iată noul Honda Jazz Hybrid!

Honda va lansa primul hibrid de segment B din lume la Salonul Auto de la Paris. Acesta este Jazz Hybrid şi este animat de acelaşi sistem de propulsie folosit şi de Insight.
Miercuri, 25 August 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Primele imagini cu Honda Jazz Hybrid

Honda a prezentat primele imagini ale versiunii hibride a lui Jazz. Modelul va debuta în primăvara lui 2011 pe piaţa din Europa şi este primul hibrid de segment B din lume.
Luni, 02 August 2010 | Video

4xVIDEO: Honda promovează spaţiul interior al lui Jazz într-un mod inedit

Importatorul Honda din Australia a lansat o serie de reclame amuzante pentru a pune în valoare spaţiul oferit de Jazz.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Februarie 2010 | Modele noi

Honda: "Insight nu se vinde pentru ca e prea mic"

Vicepresedintele executiv al companiei Honda a motivat insuccesul lui Insight pe piata globala: de vina a fost excesul de zel al inginerilor, care au micsorat masina in favoarea economiei de carburant.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | Industrie

Honda recheama in service 646.000 de exemplare Jazz

Japonezii de la Honda vor face un recall de 646.000 de unitati Jazz la nivel global. Problema sta la nivelul unui comutator al geamurilor electrice.
Marti, 01 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Imagination - spot interesant pentru Honda Jazz

Honda a introdus in Jazz 1.4 milioane de piese LEGO reale si virtuale pentru un spot extrem de interesant difuzat in Australia.
Luni, 17 August 2009 | Video

UPDATE: Primul clip de prezentare al noului Kia Venga

Kia a dezvaluit astazi primele imagini si informatii ale modelului Venga, dezvoltat pe baza conceptului No 3, prezentat si el intr-un clip complet.
Luni, 17 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Venga, cel mai nou membru al familiei Kia

Conceptul Kia No3, prezentat la Geneva in luna martie, s-a materializat sub forma modelului Venga, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna.
Luni, 13 Iulie 2009 | Modele noi

Honda lanseaza in 2010 doua noi hibride

Sportiva hibrida CR-Z si versiunea benzina-electrica a modelului de oras Jazz vor intra in gama japonezilor de la Honda in 2010.
Luni, 06 Iulie 2009 | Economic

Prius si Insight ajuta vanzarile Toyota si Honda

Piata japoneza a vehiculelor hibride a remarcat o crestere deosebita in ultimele luni multumita ajutoarelor primite din partea statului. Modelele Prius si Insight au reusit sa imbunatateasca vanzarile constructorilor Toyota si Honda.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Modele noi

Honda pregateste un mini-Jazz, rival pentru Smart Fortwo si Toyota iQ

Honda intra in lupta suprematiei in segmentul supermini, anuntand dezvoltarea unui rival de piata pentru citadinele momentului.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru