Honda anunță noutăți în gamă: toate modelele noi vor avea servicii de conectivitate și aplicație de smartphone

de Daniel Popescu, Foto: Honda
Marti, 03.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a anunțat că va introduce pe toată gama de modele noi o serie de servicii de conectivitate, asistent digital și aplicație pentru smartphone.

Constructorii auto mizează frecvent pe introducerea noilor tehnologii digitale pentru a atrage mai mulți clienți, iar Honda a anunțat marți că toate noile sale modele lansate pe piață vor beneficia de astfel de servicii.

Prima pe listă este aplicația My Honda+, disponibilă pe modelul electric de oraș Honda e și pe noile Jazz și Jazz Crosstar.

Aceasta oferă diverse funcții pentru securitatea mașinii, inclusiv Remote Vehicle Lock sau Unlock, în timp ce Honda e oferă funcția Digital Key prin care mașina poate fi împrumutată altor 5 utilizatori fără să aibă nevoie de cheie clasică.

De asemenea, aplicația oferă acces la serviciul Digital Roadside Assistance pentru apelarea rapidă a unui service în cazul unor defecțiuni tehnice. Nu lipsesc nici informațiile despre punctele de interes furnizate prin sistemul de navigație, dar nici detalii despre starea bateriei în cazul modelelor electrice.

Un alt serviciu care va fi introdus pe noile modele din gama este asistentul Personal Assistant, care utilizează inteligența artificială și este disponibil pe Honda e și Honda Jazz.

Constructorul japonez susține că asistentul este superior altor asistenți digitali ai rivalilor și oferă ca exemplu posibilitatea de a transmite o comandă vocală de tipul "Găsește un restaurant italian cu parcare gratuită și Wi-Fi care este deschis acum".

De asemenea, Honda e și Jazz mizează pe conectivitate Android Auto și Apple CarPlay accesibile wireless.

Nu în ultimul rând, software-ul va fi actualizat prin intermediul unor update over-the-air.

Via Honda

Comentarii (1)

  • Foarte asteptat acest update! Sper sa-l revad pe CRV facelift si pe noua generatie de Civic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru