Honda e

Miercuri, 13 Decembrie 2023 | General

OFICIAL: Honda e va fi scoasă din producție în ianuarie 2024

Honda a anunțat oficial că va retrage din producție primul său model electric, Honda e. Ultimele exemplare vor fi construite în ianuarie 2024.
Vineri, 28 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Honda e nu va primi un succesor. Clienții vor SUV-uri

Potrivit celor mai recente informații, modelul cu zero emisii Honda e nu va primi un succesor. Decizia a fost luată în contextul în care clienții se îndreaptă tot mai mult către SUV-uri.
Luni, 04 Iulie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Honda e: producție de 50 de exemplare și disponibilă doar în Europa

Honda a lansat o ediție limitată pentru modelul electric Honda e, numită simplu Limited Edition. Noul model este vopsit într-o culoare roșie exclusivă și va fi produs în doar 50 de exemplare pentru Europa.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Industrie

Honda e, Toyota Yaris și Volkswagen ID.4 au rămas în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în lume

Lista modelelor rămase în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în lume a fost redusă la trei. Câștigătorul dintre Honda e, Toyota Yaris și Volkswagen ID.4 va fi anunțat în 20 aprilie.
Joi, 18 Martie 2021 | Reportaj

Viața cu o mașină electrică pe timp de iarnă: 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Honda e

Iarna, orice test cu o mașină electrică reprezintă o provocare. Temperaturile scăzute influențează serios autonomia. Cum ne-am descurcat cu micul Honda E vreme de o lună, aflați în articolul nostru.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: Patru stele pentru Honda e, cinci stele pentru Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento

Modelul electric Honda e a primit patru stele în testele Euro NCAP, în timp ce Audi A3, Seat Leon, Land Rover Defender și Kia Sorento au obținut calificativul maxim de 5 stele. Hyundai i10 a primit doar 3 stele.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Intern

Honda e poate fi comandat în România: primul model electric al constructorului nipon este disponibil doar în varianta de top pentru un preț de pornire de aproape 40.000 de euro

Honda e, primul model electric al niponilor, poate fi comandat și în România. Pe piața din țara noastră, japonezii propun doar versiunea de top Advance cu motor de 154 de cai putere. Prețul de pornire anunțat este de 39.980 de euro, livrările urmând să înceapă în luna octombrie.
Marti, 03 Martie 2020 | Tehnologie

Honda anunță noutăți în gamă: toate modelele noi vor avea servicii de conectivitate și aplicație de smartphone

Honda a anunțat că va introduce pe toată gama de modele noi o serie de servicii de conectivitate, asistent digital și aplicație pentru smartphone.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Țintă stabilită: Honda își propune să vândă cel puțin 10.000 de unități Honda e pe an

Oficialii Honda îți doresc ca modelul electric Honda e să fie comercializat în cel puțin 10.000 de unități pe an. Până în acest moment, 40.000 de europeni și-au expirmat interesul de a cumpăra un exemplar Honda e.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Modelul electric de oraș Honda e a fost prezentat: până la 154 de cai putere și autonomie de 220 de kilometri

Modelul electric de oraș Honda e a debutat la Frankfurt și va fi disponibil cu camere video în loc de oglinzi laterale, un motor electric în versiuni de 136 CP și 154 CP și o baterie cu autonomie de 220 de kilometri.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de serie Honda e: modelul electric va avea 154 CP și autonomie de 220 de kilometri

Primele imagini cu versiunea de serie pentru Honda e arată că modelul electric de oraș va păstra designul conceptului. Honda e va avea o versiune de top de 154 de cai putere și o autonomie de 220 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Iulie 2019 | Modele noi

Detalii despre interiorul lui Honda e: modelul electric de oraș va avea 5 ecrane, dintre care două de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment

Modelul electric de oraș Honda e va avea la interior cinci ecrane: două de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment, unul de 8.8 inch pentru instrumentarul de bord și două laterale pentru preluarea imaginilor de la camerele video care înlocuiesc oglinzile.
Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Joi, 13 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii despre modelul electric de oraș Honda e: baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Puterea motorului electric încă nu a fost dezvăluită. Japonezii susțin că au primit peste 31.000 de comenzi pentru Honda e de la clienții europeni.
Marti, 28 Mai 2019 | Modele noi

Modelul electric de oraș Honda e va avea camere video în loc de oglinzi laterale în echiparea standard

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va avea camere video în loc de oglinzi laterale în echiparea standard, iar imaginile vor fi afișate pe două ecrane de 6 inch poziționate la capatele planșei de bord.
Marti, 21 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Honda deschide pre-comenzile pentru primul model electric din gamă: Honda e poate fi rezervat pentru suma de 800 de euro

Modelul electric Honda e poate fi pre-comandat în patru țări din Europa. Primul model electric din gama Honda promite o autonomie de peste 200 de kilometri. Conform oficialilor Honda, livrările vor debuta în primăvara anului viitor.
Miercuri, 08 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea în gama Honda: viitorul Jazz va primi o versiune hibridă, iar Honda E va fi numele primului model electric din portofoliul japonezilor

Honda a anunțat oficial că viitoarea generație Jazz va putea fi echipată cu un sistem hibrid de propulise. Totodată, japonezii au ales și numele primului model electric de serie din gamă: Honda E.

Tag-uri similare

Honda, model electric, honda e, honda electric, model electric honda, honda e prototype
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru