Honda electric

Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

Honda lansează un nou brand de mașini electrice în China. Primele modele, două crossovere și un GT

Honda a anunțat oficial lansarea unui nou brand de mașini electrice pentru piața din China. Noul brand se numește Ye, iar primele modele vor fi două crossovere și un grand tourer.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric. Debut în 2024

Constructorul nipon de automobile a publicat o imagine teaser cu un viitor model electric. Acesta va debuta în data de 9 ianuarie, cu ocazia CES 2024.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Honda nu se grăbește cu electricele: Europa nu va fi pregătită până în 2040

Constructorul japonez este de părere că Europa nu este pregătită complet pentru tranziția către mașinile electrice. De aceea, Honda va continua să vândă modele hibride pe Bătrânul Continent cel puțin până în 2040.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric: conceptul va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing

Honda pregătește un al doilea model electric, primul ce va fi lansat pe piața din China. Prezentarea conceptului va avea loc la Salonul Auto de la Beijing, care își va deschide porțile în data de 26 septembrie.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Intern

Honda e poate fi comandat în România: primul model electric al constructorului nipon este disponibil doar în varianta de top pentru un preț de pornire de aproape 40.000 de euro

Honda e, primul model electric al niponilor, poate fi comandat și în România. Pe piața din țara noastră, japonezii propun doar versiunea de top Advance cu motor de 154 de cai putere. Prețul de pornire anunțat este de 39.980 de euro, livrările urmând să înceapă în luna octombrie.
Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Miercuri, 08 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea în gama Honda: viitorul Jazz va primi o versiune hibridă, iar Honda E va fi numele primului model electric din portofoliul japonezilor

Honda a anunțat oficial că viitoarea generație Jazz va putea fi echipată cu un sistem hibrid de propulise. Totodată, japonezii au ales și numele primului model electric de serie din gamă: Honda E.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Update foto: Honda E Prototype, versiunea de pre-serie a primului model electric din gama niponilor: tablou de bord complet digital și autonomie de până la 200 de kilometri

Honda a dezvăluit E Prototype, versiunea de pre-serie a primului model electric din gama constructorului japonez. Expus la Salonul Auto de la Geneva, E Prototype promite o autonomie de 200 de kilometri.

Tag-uri similare

Honda, geneva 2019, concept Honda, honda electric, model electric honda, honda e prototype, e prototype
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru