Concept Honda

Miercuri, 10 Ianuarie | Concepte

Honda prezintă două concepte noi: anunță viitoarea generație de modele electrice

Honda a prezentat oficial două concepte noi în cadrul evenimentului CES din Las Vegas. Cele două concepte, o berlină futuristă și un monovolum, anunță noua generație de modele electrice pentru marca japoneză. Acestea vor debuta pe piață în 2026.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Concepte

Honda prezintă SUV e:prototype: conceptul anunță un SUV electric pentru piața chineză

Honda SUV e:prototype este conceptul unui SUV electric pe care producătorul japonez vrea să-l lanseze doar pe piața din China. Versiunea de serie ar urma să fie disponibilă la vânzare din 2022.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Update foto: Honda E Prototype, versiunea de pre-serie a primului model electric din gama niponilor: tablou de bord complet digital și autonomie de până la 200 de kilometri

Honda a dezvăluit E Prototype, versiunea de pre-serie a primului model electric din gama constructorului japonez. Expus la Salonul Auto de la Geneva, E Prototype promite o autonomie de 200 de kilometri.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Concepte

Honda aduce două concepte misterioase la Beijing

Honda a prezentat o imagine teaser a conceptelor pe care le aduce la Salonul Auto de la Beijing. Imaginea surprinde un hatchback şi o berlină.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Concepte

Honda EV-STER - imagini şi informaţii cu roadsterul electric expus la Tokyo

Honda a adus conceptul unui roadster electric la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul se numeşte EV-STER şi prezintă influenţe de la CR-Z.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | Concepte

Honda Micro Commuter Concept debutează la Tokyo

Pe lângă AC-X şi Small EV, Honda vine la Tokyo cu un concept şi mai mic, numit Micro Commuter.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Modele noi

Prima schiţă a viitorului Honda Civic

Conceptul viitorului Honda Civic a fost prefigurat de o schiţă. Modelul va debuta în versiunea de preproducţie la Salonul Auto de la Detroit în 2011.
Miercuri, 24 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Honda lanseaza la Geneva un concept cu trei roti: 3R-C

Constructorul japonez a publicat astazi un comunicat oficial in care anunta ca standul sau de la Geneva va gazdui inca o premiera mondiala. De aceasta data este vorba despre un concept cu trei roti, botezat 3R-C.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Concepte

Honda P-NUT Concept a debutat la Los Angeles

Conceptul Honda P-NUT a debutat public in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul apartine clasei mini si poate fi echipat fie cu un motor cu combustie interna, fie cu unul electric, fara modificari structurale.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Concepte

Honda dezvaluie in decembrie conceptul P-NUT

Honda va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un concept botezat P-NUT, care se vrea un coupe agresiv destinat marilor aglomerari urbane.

Tag-uri similare

Honda, Concept, Salonul Auto de la Los Angeles, concept Honda, Honda P-NUT, Honda 3R-C, Honda EV-N, Honda la Geneva, Honda Los Angeles, P-NUT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru