Honda dezvaluie in decembrie conceptul P-NUT

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.11.2009
Honda va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un concept botezat P-NUT, care se vrea un coupe agresiv destinat marilor aglomerari urbane.

Honda continua seria conceptelor inovative la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles. Japonezii au dat publicitatii un comunicat in care anunta lansarea prototipului P-NUT, nume rezultat din abreviera cuvintelor Personal Neo-Urban Transport, in data de 2 decembrie, ziua in care salonul american isi deschide portile.

Din primele informatii se pare ca standul Honda va gazdui un coupe futurist, cu linii de design agresive, creat de centrul de cercetare si dezvoltare al japonezilor din Los Angeles. Scopul sau este de a ilustra viziunea asiatica asupra unui model urban compact, destinat celor care isi doresc mobilitate in orasele aglomerate.

Momentan nu exista informatii despre trenul de rulare pe care il va adopta conceptul insa judecand dupa tendintele ultimelor modele Honda avem toate sansele de a vedea un sistem hibrid cu performante imbunatatite. Raportandu-ne la numele ales de constructorul japonez am putea asista la un concept capabil sa gazduiasca o singura persoana.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • chipson
    chiar era necesara poza cu cr-z-ul? pentru ca nu face decat sa duca cititorii in eroare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru