Lansări Porsche la Salonul Auto de la Los Angeles: Cayman GT4 RS și o nouă variantă pentru Taycan

de Alexandru Monenciu
Vineri, 12.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile pregătește mai multe lansări pentru Salonul Auto de la Los Angeles. Printre acestea se numără versiunea Cayman GT4 RS și o nouă variantă de caroserie pentru Taycan, cel mai probabil Sport Turismo.

În ciuda pandemiei de coronavirus, care a dus la anularea mai multor evenimente auto în 2021, Salonul Auto de la Los Angeles își va deschide porțile în perioada 17 - 28 noiembrie. Porsche va fi prezent la eveniment și nu oricum ci cu o serie de noutăți.

Înainte de toate, producătorul din Stuttgart va prezenta noul Cayman GT4 RS. Prototipurile au fost surprinse în teste, chiar și neacoperite de camuflaj, astfel că debutul este iminent. Acesta va putea fi recunoscut după elementele aerodinamice agresive.

Modelul electric Taycan va primi o nouă versiune, cel mai probabil GTS. Aceasta va fi poziționată între 4S și Turbo, la fel ca în cazul lui 911.

Mai mult, Porsche va lansa, tot la Los Angeles, o nouă variantă de caroserie pentru primul său model cu zero emisii de serie. Constructorul german nu a oferit mai multe detalii, dar zvonurile vorbesc despre o un viitor Taycan Sport Turismo. Sau break, cu alte cuvinte.

Cu ocazia aceluiași eveniment va debuta public și noua ediție specială Panamera Platinum Edition.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru