Honda e, Toyota Yaris și Volkswagen ID.4 au rămas în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în lume

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 31.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lista modelelor rămase în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2021 în lume a fost redusă la trei. Câștigătorul dintre Honda e, Toyota Yaris și Volkswagen ID.4 va fi anunțat în 20 aprilie.

Juriul care acordă trofeul "Mașina Anului 2021 în lume" a redus lista cu modelele rămase în cursă la trei. Marile finaliste sunt Honda e, Toyota Yaris (care este de asemenea și Mașina Anului în Europa) și Volkswagen ID.4.

Cele trei s-au impus în fața unor modele precum Audi A3, BMW Seria 2 Gran Coupe, BMW Seria 4, Mercedes-Benz GLA, Kia K5, Sorento și Mazda MX-30.

În categoria secundară World Urban Car au rămas Honda e, Toyota Yaris și Honda Jazz/Fit.

Land Rover Defender, Mercedes-Benz Clasa S și Polestar 2 se luptă pentru titlul suprem al categoriei World Luxury Car. Aston Martin DBX și BMW X6 au ieșit din cursă.

Unul dintre modelele Audi RS Q8, Porsche 911 Turbo și Toyota GR Yaris va fi numit World Performance Car după ce a învins nume ca BMW M2 CS, sau X5 M și X6 M.

Pentru premiul de design (World Car Design of the Year) au rămas să se lupte Land Rover Defender, Honda e și Mazda MX-30.

Marii câștigători vor fi anunțați în 20 aprilie.

via WCOTY

Comentarii (7)

  • Sfatuitorul
    S-o aleaga pe singura dintre cele trei care are tamburi pe puntea spate ca e cea mai evoluata,dăăăh..
    10 12
  • Conducatorul mult iubit
    Vom ajunge pe culmile cele mai inalte ale progresului si civilizatiei, omul nou va triumfa in lupta pentru izabnda progresismului si linistii si pacii pe planeta. Uraaaa, uraaaa
    10 7
  • ACE - Craiova
    Favorita mea:
    - VW ID.4 - cea mai practica masina pur electrica din Europa la ora actuala dpdv al raportului: pret achizitie-spatiu disponibil-performante-autonomie!
    10 18
  • @ACE, plus tehnologie. Si mie mi se pare ca ID3 si ID4 is cele mai bune alegeri in clasa compacta/suv non premium.
    3 11
  • Ce conserve patetice. Doamne, unde am ajuns!
    10 5
  • Parere
    Eu tin cu Yaris. Este chiar draguta pentru clasa ei. ID4 este o conserva oribila plina de bug-uri electronice iar Honda e este o masina depasita tehnologic inca de la momentul lansarii.
    7 1
  • Seriff
    ID 3 are niste cotiere de duba, sau de Duster, un interior hidos plin de ecrane, de Honda e nu mai zic nimic ca zici ca e facuta la betie, oribile vremuri mai traim.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru