Top

Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Industrie

Ce mașini au înmatriculat europenii în 2022: Dacia, cea mai mare creștere din clasament

Potrivit celor mai recente date publicate de către Asociația Constructorilor Europeni de Automobile, în 2022, europenii au înmatriculat peste 11.28 milioane de mașini. Volkswagen a fost marca preferată a clienților de pe Bătrânul Continent.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Industrie

China devine al doilea cel mai mare exportator de automobile la nivel global. A depășit Germania

În 2022, China a exportat 3.11 milioane de vehicule, un rezultat care poziționează țara asiatică pe locul 2 în topul celor mai mari exportatori de automobile la nivel global. Japonia este, încă, lider.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Industrie

Dacia Sandero, al treilea cel mai înmatriculat model din Europa, în luna octombrie

Dacia Sandero a fost al treilea cel mai popular model din Europa, în luna octombrie. Prima treaptă a podiumul a fost ocupată de Peugeot 208, iar a doua de Volkswagen Golf.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Intern

Cele mai congestionate orașe din lume: București este pe locul 4, după Mumbai

Potrivit unui studiu, Bucureștiul este al patrulea cel mai congestionat oraș din lume. Pe prima poziție regăsim Istanbulul, Bogota este pe doi, iar Mumbai completează podiumul.
Marti, 28 Iunie 2022 | Economic

Topul electricelor comercializate în Europa în luna mai: Dacia Spring rămâne pe locul 4

Europenii au cumpărat peste 100.000 de mașini electrice în luna, potrivit datelor Jato Dynamics. Aceasta reprezintă o creștere de 19% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Joi, 26 Mai 2022 | Economic

Dacia Sandero, a treia cea mai vândută mașină din Europa, în luna aprilie

Potrivit unei analize realizate de compania Jato Dynamics, Dacia Sandero a ocupat locul al treilea în topul vânzărilor din luna aprilie, din Europa. Primul loc i-a aparținut lui Peugeot 208.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Intern

România, locul 2 în topul țărilor în care se vând mașini second-hand cu kilometraj fals

Potrivit unui studiu, România ocupă locul secund în topul țărilor cu cele mai multe mașini cu odometri false. Cu alte cuvinte, 1 din 5 mașini second hand au kilometrajele date înapoi.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Siguranta

Cele mai sigure mașini testate de Euro NCAP în 2021: Mercedes EQS și Skoda Fabia în top

Organizația Euro NCAP a testat 33 de mașini noi în 2021. Acum, belgienii au publicat un top al celor mai sigure mașini testate de ei anul trecut și au întocmit 6 categorii.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes și BMW vor domina vânzările de mașini electrice după 2021: analiștii susțin că Tesla va cădea pe locul 7 în acest top, în urma Renault-Nissan, Volkswagen, Volvo și Toyota

Mercedes, BMW și Volkswagen vor depăși Tesla la vânzările de mașini electrice, în cel mult 3 ani, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Estimările arată că americanii vor mai rămâne pe primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice doar în 2019, și vor cădea până pe locul 7 după anul 2021.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Industrie

Infiniti vrea să ajungă în topul producătorilor premium: japonezii mizează pe mașinile electrice și tehnologiile autonome

Nissan speră ca brandul său Infiniti să devină unul dintre cei mai importanți producători premium, odată cu schimbările din industria auto care deschid noi oportunități privind dezvoltarea mașinilor electrice și a tehnologiilor autonome.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Industrie

Ford își continuă supremația pe piața din SUA: primul loc în topul vânzărilor pentru al optulea an la rând

Ford a continuat să domine și în 2017 piața din Statele Unite, devenind brandul cu cele mai mari vânzări pentru al optulea an la rând.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | F1 TOP

TOP 10: Producătorii de motoare cu cele mai multe pole position-uri în Formula 1

Renault a devenit sâmbătă producătorul de motoare cu cele mai multe pole position-uri din istoria Formulei 1, depăşind Ferrari în clasamentul general.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Motorsport

TOP 10: Echipele de Formula 1 cu cele mai multe clasări consecutive în puncte

McLaren a devenit duminică noul lider în topul echipelor cu cele mai multe clasări consecutive în puncte într-un clasament în care mai sunt prezente Ferrari, Red Bull sau Cooper.
Miercuri, 24 Octombrie 2012 | Motorsport

TOP 10: Cele mai echilibrate finaluri de cursă din istoria F1

În Formula 1, o miime de secundă poate face diferenţa dintre victorie şi înfrângere. Automarket îţi prezintă cele mai dramatice şi echilibrate finaluri de cursă din istoria competiţiei.
Luni, 27 August 2012 | Formula 1

Ferrari, echipa cu cele mai rapide opriri la boxe în 2012

Ferrari ocupă prima poziţie într-un clasament al echipelor cu cele mai scurte opriri la boxe în 2012, depăşindu-i cu numai două zecimi de secundă pe rivalii de la Red Bull Racing.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Los Angeles

Salonul Auto de la Los Angeles îşi deschide porţile mâine. Expoziţia din California tinde să devină cel mai important eveniment auto din America de Nord. Iată cele mai importante premiere.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | Formula 1

Alonso, votat cel mai bun pilot din 2010 de şefii echipelor

Fernando Alonso a fost desemnat cel mai bun pilot din sezonul 2010 al Formulei 1 de către şefii tuturor celor 12 echipe din competiţie.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Formula 1

McLaren conduce topul fiabilitatii in sezonul 2010

McLaren este singura echipa din Formula 1 care a trecut linia de sosire cu ambele monoposturi in toate cele patru curse din acest sezon.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Formula 1

Topul datornicilor din Formula 1

Force India este echipa care isi plateste cel mai tarziu furnizorii de componente, in timp ce Toyota este singura care si-a achitat facturile inainte de expirarea termenului limita.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Formula 1

Pilotii au decis: Senna este cel mai bun pilot din istoria F1!

Ayrton Senna a fost desemnat cel mai bun pilot din istoria Formulei 1, in urma unui sondaj efectuat pe baza voturilor a peste 200 de piloti.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru