Topul datornicilor din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.12.2009
Force India este echipa care isi plateste cel mai tarziu furnizorii de componente, in timp ce Toyota este singura care si-a achitat facturile inainte de expirarea termenului limita.

Compania de cercetare Dun and Bradstreet a realizat un studiu referitor la modul in care echipele de Formula 1 isi achita facturile catre furnizorii de componente.

Potrivit rezultatelor cercetarii, Force India este echipa care plateste cel mai tarziu pentru componentele pe care le primeste, intarzierea medie fiind de 66 de zile comparativ cu data limita afisata pe facturi.

Topul este continuat in mod surprinzator de doua echipe cu pretentii in Formula 1. Astfel, McLaren Mercedes isi plateste facturile cu o intarziere medie de 26 de zile, in timp ce Brawn GP, castigatoarea ambelor titluri mondiale in 2009, achita facturile la doua saptamani dupa expirarea termenului limita.

La popul opus, Toyota Racing a fost singura echipa care si-a achitat facturile mai devreme decat termenul limita, in ciuda faptului ca japonezii s-au retras din Formula 1 la finalul acestui sezon.

Iata clasamentul complet al topului datornicilor din Formula 1:

 Loc  Echipa
 1  Force India
 2  McLaren
 3  Brawn GP
 4  Red Bull Racing
 5  Ferrari
 6  Scuderia Toro Rosso
 7  Renault
 8  BMW-Sauber
 9  Williams
 10  Toyota

Via | Auto Motor und Sport

Taguri: datorie, top

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru