Toyota Yaris

Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Noua generație Toyota Yaris va primi mai multe versiuni de performanță: GR Sport și GRMN rămân pe lista japonezilor

Toyota va lansa mai multe versiuni de performanță pentru noua generație Yaris, iar printre acestea se vor afla, cel mai probabil, GR Sport și GRMN, pe lângă o versiune mai puternică apropiată de cea dedicată Campionatului Mondial de Raliuri.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

Toyota prezintă noua generație Yaris: design modern, dimensiuni mai mici, platformă nouă și sistem hibrid de 1.5 litri

Toyota a publicat primele imagini cu noua generație Yaris, care primește un design modern, dimensiuni mai mici, o platformă nouă și un sistem hibrid cu motor pe benzină de 1.5 litri. Japonezii nu oferă însă date tehnice despre motorizări.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Toyota Yaris au "scăpat" pe internet: hatchback-ul subcompact va fi disponibil pe piață din 2020

Trei imagini cu designul exterior al noii generații Toyota Yaris au apărut pe internet înainte de lansarea oficială. Cel mai probabil, modelul japonez va utiliza noua platformă GA-B dedicată modelelor de dimensiuni mici.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Tehnologie

Toyota introduce suport pentru Android Auto: Aygo și Yaris, primele modele europene care vor fi compatibile

Toyota a anunțat că va introduce suport pentru Android Auto, iar Aygo și Yaris sunt primele modele comercializate în Europa care vor deveni compatibile.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Toyota Yaris GRMN: hot hatch-ul nipon are 212 cai putere și face 0-100 km/h în 6.3 secunde

Toyota a ținut sub cheie o serie de informații prețioase cu privire la noul Yaris GRMN. Hot hatch-ul constructorului japonez dezvoltă 212 cai putere, accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.3 secunde și are un preț de 29.900 de euro.
Marti, 18 Iulie 2017 | General

Performanță limitată: Toyota Yaris GRMN va ajunge în Europa în doar 400 de exemplare

Toyota Yaris GRMN este tot mai aproape de debut. Hot hatch-ul japonezilor nu o să fie pentru oricine, întrucât Toyota are în plan doar 400 de exemplare pentru Europa.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Intern

Toyota recheamă în service 25.000 de mașini din România cu airbag-uri Takata: procedura completă pentru proprietari

25.000 de unități Toyota Avensis Verso, Corolla, Yaris și Auris și Lexus SC430 și IS sunt rechemate în service din cauza problemelor întâmpinate la airbag-urile Takata.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 20 modele de serie care vor fi lansate în România în acest an. Galerie foto de la standuri

Alpine A110, DS7 Crossback și Volkswagen Arteon se numără printre noile modele care au ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Geneva din acest an.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

După GTI, ST și RS, ne vom obișnui cu GRMN: noul Toyota Yaris GRMN va oferi "peste 210 CP" și este cel mai puternic Yaris din istorie (Update foto)

Toyota a decis să-și boteze noul "copil sportiv" cu un acronim cu care piața europeană nu este familiarizată. Noul Yaris GRMN va fi rivalul direct al unor modele precum Clio RS, Fiesta ST și Polo GTI.
Marti, 07 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Noul Toyota Yaris facelift: japonezii au schimbat 900 de componente, printre care și motorul pe benzină

Toyota a dezvăluit versiunea europeană a modelului Yaris facelift. Subcompacta japonezilor a primit peste 900 de componente noi, printre care și un motor nou de 1.5 litri.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Yaris: modelul primește un motor pe benzină de 1.5 litri și 111 CP cu sistem de evacuare cu răcire pe apă

Noua generație Toyota Yaris va beneficia de un motor aspirat de 1.5 litri care generează 111 cai putere. În plus, japonezii introduc un sistem de evacuare cu răcire pe apă care îmbunătățește consumul de carburant.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Modele noi

Noua generație Toyota Yaris, dezvăluită într-un clip complet

Toyota Yaris a fost deja dezvăluită pe piața locală sub numele Vitz. Până la Salonul Auto de la Geneva, când subcompacta ajunge și în Europa, avem un clip video care detaliază schimbările suferite de modelul japonez.
Vineri, 16 Decembrie 2016 | Modele noi

Toyota Gazoo Racing, brandul de performanță al japonezilor, ne promite două modele: Yaris și Prius C

Toyota va încerca să atace segmentul compactelor și subcompactelor de performanță. Primele promisiuni au în prim plan versiuni sportive ale lui Yaris și Prius C.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Modele noi

Toyota e gata să se ia de gât cu Renault Clio RS: prima schiță oficială care anunță debutul unui Yaris de performanță

Toyota a promis că se va aventura în segmentul mașinilor mici de performanță și se ține de cuvânt. Avem prima schiță a viitorului Toyota Yaris de performanță.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Toyota cochetează cu ideea unui Yaris de performanță, rival al lui Ford Fiesta ST

Toyota vrea să profite de experiența pe care o va acumula în Campionatul Mondial de Raliuri și promite că va oferi publicului o mostră sportivă, cel mai probabil un Yaris de performanță.
Vineri, 30 Ianuarie 2015 | General

Duel pasionant astăzi în Autovot 2015: războiul popularităţii se dă timp de 24 de ore între BMW X6 şi Ford Mustang

După trei zile de meciuri interesante, tabloul duelurilor Autovot 2015 pune faţă în faţă două modele de status la categoria Maşini Premium: BMW X6 şi Ford Mustang. La Maşini Accesibile, confruntarea are loc între Citroen C4 Cactus şi Toyota Yaris.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Intern

Preţuri Toyota Yaris facelift în România: start de la 12.470 euro, promoţie de lansare de la 10.970 euro

Toyota a anunţat preţurile noului Yaris facelift pe piaţa din România. Modelul de clasă mică va avea un preţ de pornire de 12.470 de euro, însă oferta de lansare va reduce valoarea la 10.970 de euro.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | WRC

Toyota va reveni în WRC cu modelul Yaris, dar nu a stabilit încă anul

Toyota a confirmat că va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri cu o maşină bazată pe modelul Yaris, dar nu a decis încă sezonul în care va participa.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Toyota Yaris Hybrid R - primele imagini ale conceptului de 420 de cai putere

Toyota aduce la Frankfurt conceptul Yaris Hybrid R. După cum o sugerează şi numele, vom cunoaşte un derivat hibrid sportiv al modelului de clasă mică

Tag-uri similare

Toyota Yaris, Honda Jazz, top, garantie, defectiune, reparatie, facelift Toyota Yaris, Ford Fiest, retusuri Toyota Yaris, Toyota Yaris nou
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru