Primul teaser video cu Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul inspirat de modelul din Campionatul Mondial de Raliuri va avea tracțiune integrală

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 04.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat primul teaser video cu viitorul Yaris GR-4. Hot Hatch-ul va primi o serie de elemente de caroserie derivate din cele ale modelului de competiții Yaris WRC și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.

În urmă cu câteva săptămâni, Toyota a anunțat că va prezenta Hot Hatch-ul Yaris GR-4 în 17 noiembrie cu ocazia Raliului Australiei. Între timp, incendiile de pădure din zona New South Wales au determinat anularea ultimei etape a Campionatului Mondial de Raliuri și, implicit, amânarea prezentării lui Yaris GR-4.

Acum, pentru a menține treaz interesul fanilor, Toyota a publicat primul clip teaser cu viitorul Yaris GR-4. În cadrele pregătite de producătorul nipon vedem doar un exemplar de teste puternic camuflat și echipat cu aripi laterale și praguri inspirate din cele ale modelului Yaris WRC (mașina utilizată de Toyota Gazoo Racing în Campionatul Mondial de Raliuri).

Odată cu clipul teaser, "facem cunoștință" și cu sunetul oferit de motorul lui Yaris GR-4. Conform primelor informații, viitorul Hot Hatch dezvoltat de Toyota va fi echipat și cu un sistem de tracțiune integrală.

Pentru moment, nu există detalii cu privire la motorizarea folosită de niponi.

În cazul versiunii de competiție Yaris WRC, japonezii mizează pe un motor turbo de 1.6 litri capabil să ofere 380 CP și 425 Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru