Yaris GRMN

Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul inspirat de modelul din Campionatul Mondial de Raliuri va avea tracțiune integrală

Toyota a publicat primul teaser video cu viitorul Yaris GR-4. Hot Hatch-ul va primi o serie de elemente de caroserie derivate din cele ale modelului de competiții Yaris WRC și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Toyota Yaris GR-4: Hot Hatch-ul niponilor va avea tracțiune integrală și va fi expus în 17 noiembrie

Toyota a publicat o imagine teaser cu viitorul Hot Hatch Yaris GR-4. Modelul va fi expus în Australia în 17 noiembrie și va fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală.
Luni, 28 August 2017 | General

Surprizele Toyota: japonezii vor anunța o gamă de sportive

Toyota vrea o gamă completă de sportive. Alături de proaspătul Yaris GMRN, japonezii vor aduce urmașul lui Supra, dar și un posibil succesor pentru MR2.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

După GTI, ST și RS, ne vom obișnui cu GRMN: noul Toyota Yaris GRMN va oferi "peste 210 CP" și este cel mai puternic Yaris din istorie (Update foto)

Toyota a decis să-și boteze noul "copil sportiv" cu un acronim cu care piața europeană nu este familiarizată. Noul Yaris GRMN va fi rivalul direct al unor modele precum Clio RS, Fiesta ST și Polo GTI.

Tag-uri similare

Toyota, Toyota Yaris, Yaris, Yaris GRMN
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru