Surprizele Toyota: japonezii vor anunța o gamă de sportive

de Cornel Șocariciu
Luni, 28.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota vrea o gamă completă de sportive. Alături de proaspătul Yaris GMRN, japonezii vor aduce urmașul lui Supra, dar și un posibil succesor pentru MR2.

În luna septembrie, Toyota a programat un eveniment special în cadrul căruia vom asista la debutul unei game de modele sportive. Evenimentul va avea loc în Japonia, iar vocile apropiate companiei spun că aici vom face cunoștință cu urmașul lui Supra.

Ultimul raport referitor la viitorul Supra spunea că modelul constructorului nipon va miza pe un motor V6 turbo de 3.5 litri care o să ofere peste 400 de cai putere. O transmisie manuală apare pe lista niponilor, în ciuda faptului că informațiile anterioare spuneau că fanii se vor bucura doar de o cutie automată. Totodată, zvonurile anunță pregătirea unei versiuni care folosește un sistem de propulsie hibrid.

Conform informațiilor, viitoarea gamă de modele sport ar urma să includă și un urmaș al lui MR2.

Modelul Yaris GMRN o să intre și el în gama de sportive. Hot hatch-ul constructorului nipon folosește un motor turbo de 1.8 litri care va oferi "mai mult de 210 cai putere". Producția lui Yaris GRMN va fi limitată, iar pentru Bătrânul Continent, japonezii au pregătit 400 de exemplare.

Cu detalii complete despre viitoarea gamă de sportive Toyota vom reveni după evenimentul anunțat de niponi.

Via | Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru