Toyota Gazoo Racing, brandul de performanță al japonezilor, ne promite două modele: Yaris și Prius C

de Bogdan Mirică
Vineri, 16.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota va încerca să atace segmentul compactelor și subcompactelor de performanță. Primele promisiuni au în prim plan versiuni sportive ale lui Yaris și Prius C.

După ce ne-a oferit o primă schiță a viitorului Yaris de performanță, Toyota continuă să facă noi dezvăluiri din sânul diviziei sale sportive, care ar urma să se numească Gazoo Racing.

Recunoașterea oficială drept brandul de performanță Toyota se va face la mijlocul lunii ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo, acolo unde japonezii au promis deja două modele sportive, anunțate și printr-o imagine de tip teaser.

Gazoo Racing va expune la standul Toyota două idei care se vor materializa la nivel global. Prima are la bază Toyota Aqua, adică Toyota Prius C pe piața din Europa. A doua are la bază Toyota Vitz, omologul japonez al europeanului Yaris. Prin urmare, încă o confirmare că schița unui Yaris sportiv este adevărată.

Cu aceste două modele prezentate la Tokyo, Gazoo Racing va încerca să își plaseze produsele în cele mai disputate segmente, compact și subcompact. Modelele expuse la Tokyo vor fi prezentate în stadiul de concept, urmând să aștepte reacțiile publicului pentru a fi confirmate pentru producție.

Dacă vor primi undă verde ar urma să fie primele produse din gama Toyota Gazoo Racing, identificată după abrevierea TGR.

Comentarii (3)

  • babacloanta
    Banzai!
    3 2
  • Who remembers Gazoo from the Jetsons? Hehehe
    0 0
  • Oh sorry. The Flinstones!
    Am gresit serialul. Uuupsss....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru