Toyota gazoo racing

Marti, 17 Ianuarie 2023 | Motorsport

Nasser Al-Attiyah a câștigat Raliul Dakar 2023. Este a 5-a victorie din carieră pentru pilotul din Qatar

Nasser Al-Attiyah a câștigat ediția din 2023 a Raliului Dakar, cea mai dură competiție de rally-raid din lume. Este a 5-a victorie din carieră pentru pilotul din Qatar și a doua consecutivă pentru Toyota Gazoo Racing.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Modele noi

SURSE: Noua Toyota GR Corolla debutează pâna la finalul anului cu 300 CP

Potrivit unei publicații japoneze, citate de Autoblog.it, versiunea sportivă a modelului Toyota Corolla va debuta până la finalul acestui an. Acesta ar urma să fie echipată cu un motor de 1.6 litri, turbo, care va dezvolta cel puțin 300 de cai putere.
Luni, 21 Decembrie 2020 | General

Fostul pilot Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota din Campionatul Mondial de Raliuri: finlandezul îl înlocuiește pe Tommi Makinen

Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota Gazoo Racing World Rally Team. Fostul pilot finlandez a concurat alături de Toyota până în 2019.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | General

Toyota nu exclude lansarea unor noi modele de performanță: divizia Gazoo Racing va fi responsabilă de viitoarele proiecte

În viitorul apropiat, Toyota ar putea lansa o serie de noi modele de performanță dezvoltate cu ajutorul diviziei Gazoo Racing. Mai mult decât atât, niponii vor să introducă și o linie de echipare cu accente sportive pe care o vor boteza GR Sport.
Vineri, 16 Decembrie 2016 | Modele noi

Toyota Gazoo Racing, brandul de performanță al japonezilor, ne promite două modele: Yaris și Prius C

Toyota va încerca să atace segmentul compactelor și subcompactelor de performanță. Primele promisiuni au în prim plan versiuni sportive ale lui Yaris și Prius C.

Tag-uri similare

Toyota, Toyota Yaris, Toyota Prius C, toyota gazoo racing, trg
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru