Toyota Yaris

Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Toyota şi eterna sa ofensivă ecologică

Constructorul japonez Toyota a pus pe scena din Geneva conceptul lui Yaris Hybrid, model ce va debuta în urmtoarea jumătate de an. De asemnea, nu trebuie trecută cu vederea nici versiunea de pre-serie a lui FT-86 II.
Vineri, 25 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Toyota Yaris vine cu sigla Daihatsu la Geneva

Daihatsu va lansa la Geneva modelul Charade, o reinterpretarea mai accesibilă ca preţ a actualului Toyota Yaris. Daihatsu speră astfel să mai câştige clienţi europeni.
Vineri, 04 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Toyota aduce la Geneva conceptul viitorului Yaris hibrid

Toyota va expune în cadrul salonului elveţian derivatul cu şapte locuri al modelului Prius şi un concept care anticipează viitorul Yaris HSD hibrid.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Modele noi

Noul Toyota Yaris a fost dezvăluit pe internet

Primele imagini ale versiunii japoneze a lui Toyota Yaris au ieşit la iveală pe internet. Versiunea europeană va arăta la fel şi debutează anul viitor.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu noul Toyota Yaris

Jurnaliştii din Japonia au pus mâna pe primele imagini ale noii generaţii Yaris. Modelul va fi lansat în Europa în 2011.
Miercuri, 04 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Toyota testează noul Yaris

Inginerii Toyota testează şasiul viitorului Yaris. Modelul este camuflat sub o versiune modificată a caroseriei actualei generaţii a subcompactei nipone.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Modele noi

Toyota propune un nou facelift pentru Yaris, in 2010

Toyota a dezvaluit o serie de imagini si informatii despre faceliftul operat pe versiunea 2010 a modelului Yaris. Revizuirile estetice sunt insa minore si vizeaza doar aspectul posterior.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | General

Honda Jazz conduce in topul celor mai fiabile masini din Anglia

Warranty Direct a realizat topul celor mai fiabile masini din Marea Britanie. Prima pozitie este ocupata de Honda Jazz, urmata de Toyota Yaris si de Ford Fiesta.

Tag-uri similare

Toyota Yaris, Honda Jazz, top, garantie, defectiune, reparatie, facelift Toyota Yaris, Ford Fiest, retusuri Toyota Yaris, Toyota Yaris nou
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru