OFICIAL: Iată noul Toyota Yaris!

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.06.2011
Toyota a prezentat primele imagini oficiale ale noului Yaris. Modelul vine cu un aspect mai agresiv, ce promite să-i schimbe imaginea în segmentul său.

Japonezii de la Toyota au prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Yaris. Modelul prezintă un aspect similar cu cel al versiunii HSD Hybrid prezentate în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Geneva. Lui Yaris i se potriveşte de minune noul limbaj de design aplicat de Toyota, liniile noului model fiind trasate cu iscusinţă peste forma care l-a caracterizat pe acest model, neexistând riscul pierderii identităţii. Mai mult decât atât, Yaris are acum un aspect mult mai agresiv şi mai dinamic, o schimbare plăcută faţă de actuala generaţie.

La interior, ceasurile de bord au fost amplasate în spatele volanului, la fel ca în cazul altor modele din segment şi din gama Toyota. Aşadar, şoferul pierde cele două torpedouri în favoarea unui panou de instrumente mai lizibil, modificare înspre bine, spunem noi. Exemplarul prezentat în imaginile de presă este în versiunea de echipare de top, cu sistem de navigaţie, scaune îmbrăcate în piele, volan îmbrăcat în piele şi multe altele.

Nivelul respectiv de echipare, cel mai probabil Luna, prezintă un volan îmbrăcat în piele cu cusături de culoare roşie, iar aceleaşi cusături sunt găsite şi pe scaune. Ceasurile de bord au dimensiuni generoase, iar indicatorul nivelului de carburant, turometrul şi vitezometrul sunt cu afişaj analogic.

Pentru moment, nu există informaţii concrete despre gama de motorizări a viitorului Yaris. Cel mai probabil, gama de motorizări va include propulsoare otto de 1.0 şi 1.3 litri, în versiuni îmbunătăţite ale actualelor unităţi. În schimb, versiunea hibridă a acestui model va debuta în 2013 şi va folosi tehnologia Hybrid Synergy Drive în compania unui motor otto de cilindree mai mică.

Via | Toyota

Comentarii (10)

  • Toyota
    Apare mai matura si mult mai bine dimensionata. Estetic, din punctul meu de vedere, este frumoasa.
    21 10
  • COOL
    Superba!!
    10 12
  • Micul muc... :)
    Oarecum frumos, doar bordul e cam uratel, dar pare destul de ergonomic macar...
    13 10
  • un stil cam patratos... nu stiu ce sa zic... trebuie vazuta in realitate
    8 7
  • Fulger
    mica Toyota
    Cei de la Toyota nu vor reusi niciodata sa creeze o imagine de marca sau macar un model cu design reusit. Aceeasi alandala cu care ne-au obisnuit. Vorbesc de design.
    10 11
  • Frumoasa masina. Interiorul in mod special mi se pare deosebit, fata de alte Toyota, are un interior mai tineresc.
    12 8
  • toyo
    oribla (atat interior cat si exterior) ...in linie cu marca toyota
    8 14
  • E bine ca s-a pastrat acel design tipic japonez oarecum ciudat dar in acelasi timp de bun gust. Mie imi place. Sa speram ca va duce mai departe traditia Toyota in privinta fiabilitatii. Yaris-ul pe care il inlocuieste e considerat o masina (foarte) fiabila.
    16 6
  • Florin
    formidabil
    s-a umplut Romania de designeri..."oribila", "urata", "patratoasa"...voi pe ce lume traiti?!?! sa nu mai spun de Fulger care nu a descoperit inca imaginea de marca de la Toyota, poate pentru ca nu a vazut vreodata o Toyota, altfel nu-mi explic.
    noul Yaris arata exact cum trebuie, acelasi stil actual al marcii, forme indraznete si o calitate de invidiat la pretul pe care il are.

    si sa nu indrazniti sa ma contraziceti ca va dati cu firma in cap singuri :)
    9 1
  • Text
    Nu stiu ce cred altii,dar eu zic ca arata foarte bn la exterior,si mai ales pentru o masina subcompacta arata foarte bn la interior si foarte dotata fate de ceilalti rivali,iar Yaris este recunoscut pentru fiabilitate,si Toyota a castigat mereu pe locul 1 datorita fiabilitatii (drept dovada a dominat pana si clasamentul german tuv)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru