Primele imagini neoficiale cu noul Toyota Yaris

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 05.10.2010
Jurnaliştii din Japonia au pus mâna pe primele imagini ale noii generaţii Yaris. Modelul va fi lansat în Europa în 2011.

A treia generaţie a lui Toyota Yaris va debuta oficial pe pieţele europene abia în cursul anului viitor, însă primele imagini ale modelului japonez au apărut deja graţie unei broşuri scăpate de producătorul asiatic pe internet. 

Noul Yaris îşi va schimba repertoriul în ceea ce priveşte designul, liniile sale urmând să devină mult mai agresive decât cele ale modelului actual. În principiu, limbajul de design este foarte apropiat de cel prezentat de Tyota pe recent-lansatul Verso S, model prezentat oficial acum câteva zile, în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Noul Toyota Yaris va fi prezentat, cel mai probabil, în cadrul viitoarei ediţii a Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc la începutul lunii martie a anului viitor.

via | Autosblog

Comentarii (3)

  • interesanta, dar
    sa vedem cu ce motoare vin... va avea si o versiune de performanta? sper sa nu fie numai designul de ea
    4 1
  • the hep
    nici nu e de mirare ca toyota se gindeste sa reintre in wrc, mai ales cu un astfel de model
    3 2
  • Scion
    Arata excelent , aduce mult cu fratele scion de peste ocean
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru