Toyota lansează ediția specială Yaris GR Sport GT7 Edition. În pachet este inclus un PS5 și Gran Turismo 7

de Tiberiu Safta
Sambata, 19.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez a lansat o ediție limitată Yaris GR Sport GT7 Edition. Cei care vor cumpăra mașina vor primi o consolă Playstation 5 și noul joc Gran Turismo 7.

Toyota a lansat ediția limitată Yaris GR Sport GT7 Edition pentru piața din Spania. Modelul va fi produs în numai 100 de exemplare, iar clienții modelului vor primi câteva dotări mai neobișnuite în pachet. Mai exact, ei vor primi o consolă PS5 și noul joc Gran Turismo 7, dezvoltat de Polyphony Digital.

Mașina va fi disponibilă în Spania din 4 martie. În aceeași zi va fi lansat la nivel mondial și jocul Gran Turismo 7. Noul Yaris GR Sport GT7 Edition are propulsie hibridă, cu un motor de 1.5 litri care dezvoltă 116 cai putere și un cuplu de 120 Nm. Viteza maximă este de 175 de km/h, iar accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în 9.7 secunde. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze CVT.

Incluse în pachet mai sunt și un controller wireless DualSense, precum și un abonament de 3 luni la serviciul Playstation Plus. De altfel, Toyota și Sony au anunțat un parteneriat prin care constructorul nipon va fi partenerul principal al unui campionat nou înființat pentru mașini Toyota, anume Cupa Iberică Toyota Gazoo Racing.

De asemenea, marca japoneză va fi unul dintre sponsorii celei de-a doua ediții a Campionatului Gran Turismo Spaniol.

Câștigătorul competiției va primi un exemplar al acestei ediții limitate drept premiu.

via Toyota

Comentarii (3)

  • Edikkk
    3-4 cilindri, CVT... nu se cumpără deci trebuie să îţi dea un playstation ca să te convingă să cumperi termica lor
    3 12
  • Seriff
    @Edikk, masina asta e de 100 ori mai distractiva decat orice troaca electrica scoasa vreodata, plus de asta, nu trebuie sa stai 4 ore in parcare la Kaufland sa o incarci si nici nu te costa inlocuirea bateriilor cat jumate de masina.
    7 0
  • LEXMARK
    Baieti, chill...
    @Edikkk, clar tu inca nu ai scapat de al tau 1.9 TDI
    @Seriff, cred ca tu vorbeai de Yaris-ul GR si nu de Yaris-ul standard in echiparea GR...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru