Gran Turismo

Luni, 06 Decembrie | Concepte

Porsche prezintă Vision GT, un concept creat special pentru jocul Gran Turismo 7

Constructorul german a dezvăluit imagini cu Vision GT, un concept digital, creat special pentru jocul video Gran Turismo 7. Mașina a fost creată și la scară reală, iar design-ul său ne sugerează cum ar putea arăta viitoarele modele electrice Porsche.
Vineri, 10 Septembrie | General

Trailer pentru viitorul joc Gran Turismo 7. Debutează în 4 martie 2022

Realizatorii jocului Gran Turismo au publicat un trailer cu cea de-a 7-a parte a francizei. Aceasta va fi lansată în 4 martie 2022, după ce a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Informații despre motorizările lui Kia Stinger facelift: propulsorul V6 de 3.3 litri rămâne în ofertă, dar asiaticii renunță la unitatea diesel de 2.2 litri

Kia oferă câteva informații referitoare la motorizările lui Stinger facelift. GT-ul producătorului asiatic renunță la motorul diesel de 2.2 litri, în timp ce unitatea pe benzină de 3.3 litri va fi disponibilă în continuare. La fel ca până acum, varianta de bază va avea un motor pe benzină de 2.0 litri.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Kia Stinger facelift: mici îmbunătățiri estetice și noutăți la interior

Kia a publicat primele fotografii și informații referitoare la Stinger facelift. Modelul producătorului asiatic va miza pe câteva noutăți estetice și pe o serie de îmbunătățiri pentru interior. Momentan, Kia nu a oferit detalii despre gama de motorizări.
Vineri, 20 Martie 2020 | General

Mazda RX-Vision GT3 Concept, prototip virtual pentru fanii jocului video Gran Turismo Sport: conceptul niponilor va fi disponibil începând cu luna mai

Fanii jocurilor video vor putea concura pe circuitele favorite disponibile în jocul video Gran Turismo Sport și cu noul Mazda RX-Vision GT3 Concept. Prototipul virtual va fi disponibil începând cu luna mai.
Miercuri, 23 August 2017 | General

Pasionații de jocuri video sunt în prim-plan: Sony lansează o ediție specială PlayStation 4 pentru fanii Gran Turismo

Fanii jocului video Gran Turismo vor avea parte de o surpriză din partea Sony. Producătorul de electronice împreună cu Polyphony Digital, dezvoltatorul jocului, lansează o ediție specială a consolei PlayStation 4 cu ocazia debutului versiunii Gran Turismo Sport.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Divizia sportivă Hyundai N, anunțată de un concept SF: Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo

Modelele sportive pe care Hyundai le va produce sub sigla diviziei N sunt anunțate de un concept futurist pe care îl veți putea pilota exclusiv virtual, în jocul Gran Turismo de la Playstation.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Bugatti Vision Gran Turismo, conceptul care ne arată design-ul urmașului lui Veyron (ACTUALIZARE)

Bugatti a dezvăluit noul Vision Gran Turismo, conceptul creat pentru a lua parte în competițiile virtuale din jocul Gran Turismo. Prototipul va fi expus și în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt pentru a anunța noua direcție de design a brandului.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai N, noua divizie sportivă a coreenilor, va dezvălui trei concepte în această toamnă

Hyundai N, divizia coreeană care va încerca să pună probleme Renaultsport și Opel OPC, anunță lansarea a două concepte futuriste și a prototipului mașinii cu care va alerga în WRC 2016. Toate vor fi expuse la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo: un nou concept creat special pentru simulatorul auto

Volkswagen a prezentat modelul său virtual pentru jocul Gran Turismo 6. El se numeşte GTI Supersport Vision Gran Turismo şi va putea fi accesat în cel mai recent update al simulatorului.
Luni, 30 Iunie 2014 | Modele noi

Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo a fost prezentat în mărime naturală la Goodwood

Aston Martin a adus la Festivalul Vitezei de la Goodwood versiunea în mărime naturală a modelului realizat pentru jocul Gran Turismo 6.
Marti, 24 Iunie 2014 | Feature

Vision Gran Turismo - conceptele virtuale fascinante construite pentru Gran Turismo 6

Gran Turismo este un joc video ce a devenit un fenomen. Pentru a sărbători 15 ani de existenţă, creatorul său a lansat o provocare pentru toţi constructorii auto: să creeze automobile unicat ce vor exista doar în mediul virtual din GT6. Acest proiect poartă numele de Vision Gran Turismo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Iunie 2014 | Industrie

Nissan Vision Gran Turismo Concept, un model de competiţie destinat circuitelor virtuale

Nissan a prezentat astăzi conceptul Vision Gran Turismo, creat special pentru mediul virtual. Acesta va alerga pe circuitele din jocul Gran Turismo împotriva celorlalte modele care poartă sufixul "Vision Gran Turismo" alături de denumirea mărcii care le-a desenat.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Intern

Gran Turismo 6 s-a lansat în România: peste 1.200 maşini disponibile

Al şaselea joc din seria Gran Turismo a fost lansat în România. Simulatorul include şi avanpremiera lui BMW M4, model care va fi prezentat ulterior pe internet şi în realitate.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | General

Gran Turismo 6 se lansează în 6 decembrie. Avem trailerul oficial şi informaţiile complete

O listă de 1200 de maşini şi 100 de configuraţii de circuite. Acestea sunt cele mai importante cifre ale simulatorului care promite să fie cel mai spectaculos şi realist joc auto creat vreodată.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | General

Creatorul jocului Gran Turismo va deveni subiectul unui documentar

Kazunori Yamauchi, creatorul jocului Gran Turismo, va deveni subiectul unui documentar. Acesta este realizat odată cu aniversarea a 15 ani de la lansarea primului joc din serie.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Video

VIDEO: Toyota FT-86 II Concept îşi face apariţia în Gran Turismo 5

Conceptul Toyota FT-86 II apare în câteva secvenţe generate pe computer în jocul Gran Turismo 5. Niciuna din secvenţele de mai jos nu a fost filmată în realitate.
Sambata, 27 Noiembrie 2010 | General

Prototipul Red Bull X1: din Gran Turismo 5 în lumea reală

Britanicii de la IDC au creat o copie reală a prototipului Red Bull X1, maşină care a fost special concepută pentru noul joc video Gran Turismo 5.
Duminica, 31 Octombrie 2010 | General

Gran Turismo 5 se lansează pe 8 decembrie

Sony a fixat data de lansare a mult-aşteptatului joc video Grand Turismo 5 pe 8 decembrie, întrucât compania speră să rezolve toate problemele de securitate până atunci.
Joi, 28 Octombrie 2010 | Formula 1

VIDEO: Vettel pilotează prototipul X1 din Gran Turismo 5

Sebastian Vettel a parcursul un tur de circuit la Suzuka în numai 65 de secunde la volanul prototipului X1 din jocul Gran Turismo 5.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Porsche, Nissan, Fiat, Volvo, Aston Martin, Lamborghini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru