Gran Turismo

Joi, 05 Ianuarie 2023 | General

VIDEO: Primul trailer cu noul film Gran Turismo. Premiera va avea loc în 11 august

Sony a publicat primul trailer oficial cu noul film Gran Turismo, bazat pe seria de jocuri video cu același nume. În noul lungmetraj vor juca actori renumiți, precum Orlando Bloom și David Harbour, iar premiera filmului va avea loc în 11 august.
Luni, 28 Noiembrie 2022 | Concepte

Noul Ferrari Vision Gran Turismo, un concept de 1030 de CP creat pentru Gran Turismo 7

Ferrari a lansat oficial conceptul Vision Gran Turismo, un concept creat special pentru jocul video Gran Turismo 7. Noua mașină va fi construită într-un singur exemplar real și va fi expusă la muzeul Ferrari de la Maranello.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | General

Au început filmările la lungmetrajul inspirat de jocul Gran Turismo. Apare în 2023

Sony anunță că au început filmările la lungmetrajul inspirat de jocul Gran Turismo. Premiera va avea loc în 11 august 2023, iar pe lista actorilor îl găsim și pe Orlando Bloom.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | General

Film inspirat de jocul Gran Turismo. Premiera va avea loc în 2023

Anul viitor, mai exact în 11 august, va avea loc premiera unui film inspirat de jocul Gran Turismo. Printre actori se numără și David Harbour, cunoscut pentru rolul din "Stranger Things".
Sambata, 19 Februarie 2022 | Modele noi

Toyota lansează ediția specială Yaris GR Sport GT7 Edition. În pachet este inclus un PS5 și Gran Turismo 7

Constructorul japonez a lansat o ediție limitată Yaris GR Sport GT7 Edition. Cei care vor cumpăra mașina vor primi o consolă Playstation 5 și noul joc Gran Turismo 7.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Concepte

Porsche prezintă Vision GT, un concept creat special pentru jocul Gran Turismo 7

Constructorul german a dezvăluit imagini cu Vision GT, un concept digital, creat special pentru jocul video Gran Turismo 7. Mașina a fost creată și la scară reală, iar design-ul său ne sugerează cum ar putea arăta viitoarele modele electrice Porsche.
Vineri, 10 Septembrie 2021 | General

Trailer pentru viitorul joc Gran Turismo 7. Debutează în 4 martie 2022

Realizatorii jocului Gran Turismo au publicat un trailer cu cea de-a 7-a parte a francizei. Aceasta va fi lansată în 4 martie 2022, după ce a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Informații despre motorizările lui Kia Stinger facelift: propulsorul V6 de 3.3 litri rămâne în ofertă, dar asiaticii renunță la unitatea diesel de 2.2 litri

Kia oferă câteva informații referitoare la motorizările lui Stinger facelift. GT-ul producătorului asiatic renunță la motorul diesel de 2.2 litri, în timp ce unitatea pe benzină de 3.3 litri va fi disponibilă în continuare. La fel ca până acum, varianta de bază va avea un motor pe benzină de 2.0 litri.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Kia Stinger facelift: mici îmbunătățiri estetice și noutăți la interior

Kia a publicat primele fotografii și informații referitoare la Stinger facelift. Modelul producătorului asiatic va miza pe câteva noutăți estetice și pe o serie de îmbunătățiri pentru interior. Momentan, Kia nu a oferit detalii despre gama de motorizări.
Vineri, 20 Martie 2020 | General

Mazda RX-Vision GT3 Concept, prototip virtual pentru fanii jocului video Gran Turismo Sport: conceptul niponilor va fi disponibil începând cu luna mai

Fanii jocurilor video vor putea concura pe circuitele favorite disponibile în jocul video Gran Turismo Sport și cu noul Mazda RX-Vision GT3 Concept. Prototipul virtual va fi disponibil începând cu luna mai.
Miercuri, 23 August 2017 | General

Pasionații de jocuri video sunt în prim-plan: Sony lansează o ediție specială PlayStation 4 pentru fanii Gran Turismo

Fanii jocului video Gran Turismo vor avea parte de o surpriză din partea Sony. Producătorul de electronice împreună cu Polyphony Digital, dezvoltatorul jocului, lansează o ediție specială a consolei PlayStation 4 cu ocazia debutului versiunii Gran Turismo Sport.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Divizia sportivă Hyundai N, anunțată de un concept SF: Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo

Modelele sportive pe care Hyundai le va produce sub sigla diviziei N sunt anunțate de un concept futurist pe care îl veți putea pilota exclusiv virtual, în jocul Gran Turismo de la Playstation.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Bugatti Vision Gran Turismo, conceptul care ne arată design-ul urmașului lui Veyron (ACTUALIZARE)

Bugatti a dezvăluit noul Vision Gran Turismo, conceptul creat pentru a lua parte în competițiile virtuale din jocul Gran Turismo. Prototipul va fi expus și în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt pentru a anunța noua direcție de design a brandului.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai N, noua divizie sportivă a coreenilor, va dezvălui trei concepte în această toamnă

Hyundai N, divizia coreeană care va încerca să pună probleme Renaultsport și Opel OPC, anunță lansarea a două concepte futuriste și a prototipului mașinii cu care va alerga în WRC 2016. Toate vor fi expuse la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo: un nou concept creat special pentru simulatorul auto

Volkswagen a prezentat modelul său virtual pentru jocul Gran Turismo 6. El se numeşte GTI Supersport Vision Gran Turismo şi va putea fi accesat în cel mai recent update al simulatorului.
Luni, 30 Iunie 2014 | Modele noi

Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo a fost prezentat în mărime naturală la Goodwood

Aston Martin a adus la Festivalul Vitezei de la Goodwood versiunea în mărime naturală a modelului realizat pentru jocul Gran Turismo 6.
Marti, 24 Iunie 2014 | Feature

Vision Gran Turismo - conceptele virtuale fascinante construite pentru Gran Turismo 6

Gran Turismo este un joc video ce a devenit un fenomen. Pentru a sărbători 15 ani de existenţă, creatorul său a lansat o provocare pentru toţi constructorii auto: să creeze automobile unicat ce vor exista doar în mediul virtual din GT6. Acest proiect poartă numele de Vision Gran Turismo.
Luni, 16 Iunie 2014 | Industrie

Nissan Vision Gran Turismo Concept, un model de competiţie destinat circuitelor virtuale

Nissan a prezentat astăzi conceptul Vision Gran Turismo, creat special pentru mediul virtual. Acesta va alerga pe circuitele din jocul Gran Turismo împotriva celorlalte modele care poartă sufixul "Vision Gran Turismo" alături de denumirea mărcii care le-a desenat.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Intern

Gran Turismo 6 s-a lansat în România: peste 1.200 maşini disponibile

Al şaselea joc din seria Gran Turismo a fost lansat în România. Simulatorul include şi avanpremiera lui BMW M4, model care va fi prezentat ulterior pe internet şi în realitate.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | General

Gran Turismo 6 se lansează în 6 decembrie. Avem trailerul oficial şi informaţiile complete

O listă de 1200 de maşini şi 100 de configuraţii de circuite. Acestea sunt cele mai importante cifre ale simulatorului care promite să fie cel mai spectaculos şi realist joc auto creat vreodată.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Porsche, Nissan, Fiat, Volvo, Lamborghini, Aston Martin
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru